Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Η Aegean Air, έχει αφιερώσει το μήνα Ιούνιο στην προβολή της Χίου

Μεγάλο αφιέρωμα στο νησί μας τη Χίο κάνει η Aegean Air με την προβολή τηλεοπτικών διαφημίσεων, κατά τον τρέχον μήνα, Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια να αναδείξει τις ομορφιές των τόπων που ταξιδεύει τους πελάτες της, ξεκίνησε μια μεγάλη καμπάνια με τίτλο "Όλη η Ελλάδα κοντά". Πρώτος σταθμός το μήνα Μάιο, ήταν το γειτονικό νησί της Λέσβου.

Ο Ιούνιος όπως προαναφέραμε είναι αφιερωμένος στο νησί της μαστίχας, του...
κρασιού, του Ομήρου, του Κοραή και άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων και όμορφων παραδοσιακών τοπίων.  Όπως, η ίδια η αεροπορική εταιρία αναφέρει στην ιστοσελίδα της:


"Το νησί της Χίου είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στο Αιγαίο που προκαλεί τον επισκέπτη να τον ανακαλύψει. Ένα νησί με μεσαιωνικά χωριά, παραλίες με άγρια ομορφιά και άρωμα μαστίχας.

Είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με έκταση 842 km2.

Η Χίος έχει σπουδαία ναυτική παράδοση, Προσφέρεται για βόλτες στα γραφικά σοκάκια και μπάνιο στις απέραντες αμμουδιές, τους μικρούς όρμους και τα καταγάλανα νερά.

Ολόκληρο τον Ιούνιο θα γεμίσουμε τις πτήσεις μας με άρωμα μαστίχας και θα ανακαλύψουμε μαζί τις ομορφιές, τις τοπικές νοστιμιές και τα παραδοσιακά προϊόντα της Χίου". Και συνεχίζει:

"Έτσι, όσοι επισκεφθείτε τον μήνα Ιούνιο τα business lounges, θα έχετε την ευκαιρία να "ταξιδέψετε" στη Χίο, ακόμη και αν δεν είναι αυτός ο τελικός προορισμός σας, δοκιμάζοντας από μια πληθώρα Χιώτικων εδεσμάτων. Αγαπημένο υποβρύχιο με μαστίχα βύσσινο, μαρμελάδα Χιώτικου μανταρινιού και γλυκό του κουταλιού φλούδα Χιώτικου μανταρινιού, σαντουιτσάκια με μαστέλο, αλείμματα μελιτζανοσαλάτας, ντομάτας και μελιού με μαστίχα για ντιπ, ενώ τα μπολ μας θα είναι γεμάτα με λουκούμια Χιώτικα και τσίχλες ΕΛΜΑ. Όλα αυτά θα μπορείτε να τα συνοδεύσετε με χυμό Χιώτικου μανταρινιού και ανθρακούχο νερό Mastiqua ή με κάποιο από τα αλκοολούχα μας με άρωμα Χίου, όπως η Φρέσκια μπύρα Χίου, το ούζο Απαλαρίνα, το λικέρ μαστίχας και το κρασί Αριούσιος Αυστηρός Ερυθρός.

 
Στα αεροσκάφη μας, για το μήνα Ιούνιο, θα προβάλλουμε βίντεο - αφιέρωμα στη Χίο, παρουσιάζοντας γνωστές και άγνωστες ομορφιές του νησιού, τις πανέμορφες παραλίες, τις δραστηριότητες των ντόπιων και τις γαστρονομικές τους συνήθειες". Όσον αφορά τις προσφορές της στα ταξίδια τονίζει:


Σε όλους τους επιβάτες της οικονομικής θέσης, θα προσφέρουμε χιώτικα εδέσματα, όπως μπισκότο κακάο με κρέμα μαστίχας, τσουρέκι, χαλβά και λουκούμι μαστίχας, μαστιχοπιτάκι και μπακλαβαδάκι με μαστίχα.


Όσοι ταξιδέψετε business class, θα έχετε μία επιπλέον επιλογή γεύματος βασισμένου σε παραδοσιακή συνταγή του τόπου, όπως το μοσχαράκι με πατάτες φούρνου και μαστέλο και οι γαρίδες με ζυμαρικό χερίσιο και σάλτσα σουμάδας, το οποίο θα συνοδεύεται με ούζο Απαλαρίνα, λικέρ μαστίχας και οίνο Αριούσιο Αυστηρό Ερυθρό.

Τα αρωματικά μας μαντιλάκια, τόσο στην business όσο και στην οικονομική θέση, θα είναι αρωματισμένα με αιθέριο έλαιο μαστίχας (το έλαιο είναι προσφορά της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών).

Σας περιμένουμε για να σας κεράσουμε τις ομορφιές της Χίου!"

Απολαύστε το βίντεο που έχει ανεβάσει στη σελίδα της στο διαδίκτυο η Aegean Αir για να προβάλει τις ομορφιές του νησιού μας, τις οποίες αφηγούνται καθημερινά πρόσωπα, συμπολίτες μας, και συγχωριανοί μας, που κρατάνε με νύχια και με δόντια τις παραδόσεις των προγόνων μας: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου