Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τι έγινε πριν τους πυροσβολισμούς στο κατάστημα στο Μικρολίμανο

Τι έγινε πριν τους πυροσβολισμούς στο κατάστημα στο ΜικρολίμανοΟι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία από το εσωτερικό του καταστήματος και από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό που δείχνουν τι έκανε ο 31χρονος δράστης πριν και κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κακοποιός φέρεται να έχει διαπληκτιστεί με δυο γυναίκες, πιθανότατα και εκείνες αλβανικής καταγωγής, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έχει και...
φραστικό επεισόδιο με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Στη συνέχεια ο δράστης φαίνεται να βγαίνει έξω απ' το κατάστημα και να μιλάει στο κινητό σε έντονο ύφος και με κινήσεις που προδίδουν τον εκνευρισμό του.

Λίγο αργότερα εξαφανίζεται από τις κάμερες για να επιστρέψει ύστερα από μερικά λεπτά κρατώντας στα χέρια το καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ίσως στο κινητό μιλούσε με τους δύο γνωστούς που που νωρίτερα ήταν μαζί του στο κατάστημα και ίσως εκείνοι του έδωσαν και το καλάσνικοφ.

Στη συνέχεια ο δράστης εισβάλει πυροβολώντας στο κατάστημα και οι αστυνομικοί έχουν μαρτυρίες ότι πυροβολεί βολή κατά βολή, προσπαθώντας ίσως να σημαδέψει, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για ένα τυφλό χτύπημα... άσχετα απ' το γεγονός ότι τα θύματα ήταν τελικά πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου