Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Δείτε πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς.

Τι ώρες θα κυκλοφορήσουν οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ. Τι θα γίνει με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια.

Τα δύο μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας τόσο στον ιδιωτικό όσο και...
στο δημόσιο τομέα έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη.

Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Δείτε αναλυτικά το απεργιακό δελτίο στα μέσα μεταφοράς για να προγραμματίσετε τις μετακινήσεις σας και τις δουλειές σας.

- Λεωφορεία και Τρόλεϊ:  Θα κινηθούν από τις 9 πμ έως τις 9 μμ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και απο τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

- Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ: Θα κινηθούν από τις 10 πμ έως τις 4 μμ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και απο τις 4 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας για να διευκολύνουν τους πολίτες να κατέβουν στα συλλαλητήρια.

- Οι συρμοί του ΤΡΑΜ: Θα κινηθούν από τις 9 π.μ έως τις 5 μ.μ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

- Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστικού: Δε θα κυκλοφορήσουν καθόλου καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Η ΠΝΟ αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της 27ης Νοεμβρίου και άρα τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει στις 12.01 της Πέμπτης ενώ θα λήξει στις 12 τα μεσάνυχτα.



Σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ διαμηνύει ότι θα υπερασπιστεί "σθεναρά κάθε συνάδελφο που διώκεται για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματός του για απεργία", ενώ απαιτεί "την τελική κατάργηση όλων των αντεργατικών διατάξεων, με τις οποίες επιδιώκεται η φίμωση της φωνής των Ελλήνων ναυτικών".

Προβλήματα στις πτήσεις

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία.

Κλειστές θα παραμείνουν πολλές τράπεζες

Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι. Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ  "ως κλάδος που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, έχει σαφή επίγνωση του ρόλου της και της ιδιαίτερης συμβολής της στις εξελίξεις. Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και καλεί τη Κυβέρνηση να εγκαταλείψει τώρα την αδιέξοδη οικονομική πολιτική που ακολουθεί και να δώσει πραγματικό τέλος στη λιτότητα που συνεχίζουν να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία οι δανειστές, εκπροσωπώντας, όπως οφείλει, τον ελληνικό λαό και τις ανάγκες του". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου