Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στο σεξ που τρελαίνουν τις γυναίκες;

Ποιες είναι οι νέες τάσεις στο σεξ που τρελαίνουν τις γυναίκες;Όταν όλα τριγύρω αλλάζουν με καταιγιστικούς ρυθμούς δεν θα μπορούσε και το σεξ να μείνει στα πατροπαράδοτα αλλά να ακολουθήσει τις νέες τάσεις προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων ζευγαριών.

Η ελευθερία που έχει προσφέρει το διαδίκτυο έφερε τα πάνω κάτω αφού άνοιξε ''νέους ορίζοντες'' στην κρεβατοκάμαρα των σύγχρονων ζευγαριών.

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ανήκουν πια τα...
ερωτικά γράμματα και οι «ροζ» γραμμές.

Η σεξουαλική ελευθερία που πρόσφερε απλόχερα  το Διαδίκτυο διαμόρφωσε νέες τάσεις  και συμπεριφορές εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Έτσι το foreplay συμπληρώνεται από το after play και το casual sex υποσκελίζεται από το cyber sex!

Μάθετε ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στο σεξ που κάνουν θραύση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου

AFTERPLAY

Στις προηγούμενες δεκαετίες μεγάλη έμφαση είχε δοθεί στην αξία των προκαταρκτικών, το γνωστό foreplay. Πλέον η νέα τάση στο σεξ απαιτεί το after play προκειμένου να αναβαθμίσουν ποιοτικά την ερωτική ζωή χιλιάδων ζευγαριών.

Στο πλαίσιο αυτό προτείνουν να χαλαρώνουν , μετά το τέλος της σεξουαλικής πράξης.  Έτσι οι δύο σύντροφοι μένοντας  αγκαλιασμένοι επισημαίνουν οι ειδικοί εκφράζουν καλύτερα τα συναισθήματά τους!

CYBERSEX

Αναμφισβήτητα η  τάση των τελευταίων χρόνων, ακούει στο όνομα cyber sex το οποίο αντικατέστησε τη σαρκική ερωτική συνεύρεση με την εικονική είτε μέσω απλής ανταλλαγής ηλεκτρονικών σεξουαλικών μηνυμάτων είτε με τη χρήση web cameras.

Υπολογίζεται ότι οι άνδρες είναι πιο φανατικοί του διαδικτυακού σεξ από τις γυναίκες. Ωστόσο οι κίνδυνοι που κρύβονται πίσω από το διαδικτυακό σεξ είναι ο κίνδυνος  εθισμού και αποξένωσης ενώ η ερώτηση αν πρόκειται για κάποια μορφή απιστίας μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί από τους επιστήμονες.

Φίλοι μόνο για  … σεξ

Sex buddies ή sex friends είναι μερικές από τις ονομασίες μιας σεξουαλικής τάσης που φαίνεται να κερδίζει οπαδούς τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για φίλους ή γνωστούς που έχουν μεταξύ τους μια ξεκάθαρη ή σιωπηλή συμφωνία:

κάνουν σεξ περιστασιακά χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να εμπλέκονται συναισθηματικά.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη τάση έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα single γυναικών που έχει βαρεθεί ή θεωρούν επικίνδυνο το περιστασιακό σεξ.

Σεξ στα γρήγορα

Οι απόψεις διίστανται: υπάρχουν εκείνοι οι σεξολόγοι οι οποίοι επισημαίνουν ότι το γρήγορο σεξ δεν είναι ποιοτικό αλλά και εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι μια εναλλακτική που τους φέρνει πιο κοντά ή τουλάχιστον δεν τους αφήνει να απομακρυνθούν.

Παρ’ όλ’ αυτά,  οι ειδικοί επιμένουν ότι το σεξ στα γρήγορα αναζωπυρώνει το πάθος στη σχέση. Αρκεί να μην αποτελεί τον κανόνα στη σεξουαλική ζωή…

Πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου