Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Οι...απαγορευμένες συνήθειες του σεξ!

Οι...απαγορευμένες συνήθειες του σεξ!Λένε ότι στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα τα οποία απαγορεύονται δια ροπάλου τόσο κατά την διάρκεια των ερωτικών επαφών όσο και μετά, αφού τραυματίζουν τον έρωτα και πολλές φορές δυναμιτίζουν τα θεμέλια της σχέσης!

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ψυχολόγους στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας ανακάλυψε ποια πράγματα δεν πρέπει ποτέ να κάνετε στο σεξ...

Ψεύτικοι οργασμοί

Η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Φαρνάζ Καϊκομπάντι, ερευνήτρια στο Κέντρο Κλινικών & Συμπεριφορικών Μελετών του Πανεπιστημίου Κολούμπια επισημαίνει ότι πολλές γυναίκες προσποιούνται οργασμό για να δυναμώσουν τη σχέση τους», ενώ υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που η γυναίκα προσποιείται για να δείξει στον σύντροφό της αγάπη και φροντίδα».

Αλλάζουν πλευρό

Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο μαζί παραδίνονται άνευ όρου στην αγκαλιά του … Μορφέα. Όπως κατέδειξε η έρευνα των ειδικών με το να γυρίσει πλευρό ο ένας από τους δυο συντρόφους δημιουργεί ανασφάλεια και έντονο προβληματισμό στον άλλο για την σεξουαλικότητα του.

Ολοταχώς στο μπάνιο

Μπορεί να μην θεωρείτε κακό αλλά οι άνδρες θυμώνουν όταν μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο. Όπως απάντησαν στο σχετικό ερώτημα της έρευνας η αναμονή τους κουράζει και αποφασίζουν να κοιμηθούν.

Χτυπά το τηλέφωνο

Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρά θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία πριν ή μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σας είναι όχι μόνο ενοχλητική αλλά και κακή συνήθεια.

Άλλωστε είναι σίγουρα άσχημο, ο/ η σύντροφός σας να αντιληφθεί πως το μάτι σας είναι συνεχώς κολλημένο στο κινητό (ή στο σταθερό) σας τηλέφωνο.

Σε... ξεχωριστά δωμάτια

Όσο παράξενο και αν ακούγεται υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να … φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή τακτική η οποία μπορεί να «καταστρέψει» τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Επιδρομή στο ψυγείο

Νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ να ανοίγετε το ψυγείο και να τρώτε λαίμαργα αφού αυτή η τακτική κάνει τον σύντροφός σας να αισθανθεί πως δεν απολαύσετε το σεξ.

Βίντεο ή φωτογραφίες μόνο με συμφωνία

Sex tape ή φωτογραφίες επιτρέπονται μόνο όταν συμφωνούν και οι δυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου