Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο επίτιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός έκοψε την πίτα του Κοραή

Ο επίτιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός
Έκοψε την πίτα του την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Χιωτών Αττικοβοιωτίας "Ο ΚΟΡΑΗΣ". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "METROPOLITAN".

Ένα πρόλογο έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βρονταδουσίων Αττικής Γιώργος Χλωρός και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Κοραή Αντώνης Χαρακόπος, ο οποίος μίλησε για...
το έργο του συλλόγου και για την αγορά νέων γραφείων.

Επίσης αναφέρθηκε στις υποτροφίες που δίνει το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Γεωργίου Σίμου - Μιχαήλ Άννας Σίμου - Θεοδώρου Αικατερίνης Καρακατσάνη, μέσω του Συλλόγου, σε αριστεύσαντες μαθητές που έχουν χαμηλό εισόδημα.

Ο α’ αντιπρόεδρος , επίτιμος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός αναφέρθηκε στην κρίσιμη κατάσταση της χώρας και σε εθνικά θέματα. Για τις κοινωνικές αξίες του μέλλοντος μίλησε ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης. Τέλος, ο Χιώτης συγγραφέας Στέλιος Καράβολος, επεσήμανε: «τη σκοπιμότητα να στηρίζεται ηθικά από το Σύλλογο η πνευματική παραγωγή του νησιού, αφού ο γενάρχης Αδαμάντιος Κοραής ήταν άνθρωπος των γραμμάτων.

Στην εκδήλωση παρέστη ο περιφερειακός σύμβουλος Σταμάτης Κάρματζης.
 
Ο κ. Λινός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ το φλουρί, βρέθηκε στο κομμάτι της κ. Φυτίλη.

ΣΣ: Ο Οδυσσέας Κοκκινάκης διαχειριστής του Blog, ευχαριστεί τον συγγραφέα Στέλιο Καράβολο, για την ενημέρωση που μας παρείχε, σχετικά με την παραπάνω εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου