Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση του βουλευτή Χίου Κωστή Μουσουρούλη με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη για την επέκταση του αεροδρομίου Χίου

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη, πραγματοποίησε χθες Τρίτη 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο βουλευτής Ν. Χίου και υπεύθυνος του Τομέα Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, μετά από αίτημα του τελευταίου.

Σε συνέχεια της επιστολής που είχε πρόσφατα αποστείλει στον υπουργό, ο βουλευτής τον ενημέρωσε και δια ζώσης για το ζήτημα του αεροδρομίου Χίου, ένα ζήτημα που...
απασχολεί επί δεκαετίες τη Χιακή κοινωνία και πλέον καθίσταται επείγον να αντιμετωπιστεί. Αυτό γιατί, ως γνωστόν, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Εφετείου υφίσταται σοβαρή πίεση χρόνου για την παρακαταθήκη των χρημάτων των προς απαλλοτρίωση χώρων για την επέκταση του αεροδρομίου, επέκταση απαραίτητη και για λόγους ασφαλείας.



Ο Κωστής Μουσουρούλης ζήτησε από τον κ.Βορίδη, αφού ενημερωθεί και αρμοδίως από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ως πολιτικός της προϊστάμενος, να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να ανευρεθεί λύση, σε συνεργασία και με τα συναρμόδια υπουργεία. Συζητήθηκαν τέλος και νομικές πτυχές του θέματος.

Ο υπουργός δεσμεύθηκε να μελετήσει το θέμα άμεσα και να ενημερώσει τον βουλευτή για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου