Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Χίο, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους...
14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, λίγες βροχές στα δυτικά που το βράδυ τοπικά θα ενταθούν και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου