Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Επέστρεψε πιστό στο καλοκαιρινό ραντεβού το LA VERANDA RESTAURANT – BAR, στο roof garden του ξενοδοχείου METROPOLITAN

Το αγαπημένο, διαχρονικό LA VERANDA RESTAURANT – BAR επιστρέφει πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, στο roof garden του ξενοδοχείου METROPOLITAN στην εκπληκτική βεράντα του, με τη μοναδική θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού.

Αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις με Ελληνικές μοντέρνες πινελιές σε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα για απολαυστικά μεσημέρια και μαγικές βραδιές.

Διαλέξτε ανάμεσα σε...
φιλετάκια μπαρμπουνιού μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο και μυρωδικά σερβιρισμένα με μους αυγοτάραχου και σταμναγκάθι, ραβιόλι παντζαριού με κρέμα κατσικίσιου τυριού και τριμμένο καρύδι, σουβλάκι γαρίδας με πιπέρι, τζίντζερ, σπαγγέτι κολοκυθιού, πέστο τομάτας και σουσάμι, ψίχα καραβίδας με μαύρες ταλιατέλες και ξύσμα λεμονιού σβησμένα με ούζο και ξεχωριστά επιδόρπια όπως καρυδόπιτα με παγωτό ή γρανίτα της επιλογής σας.

Πολύ ενδιαφέρουσα επίσης η εναλλακτική πρόταση μενού που λανσάρει το LA VERANDA με 23€ το άτομο και περιλαμβάνει καλωσόρισμα με ούζο και ορεκτικά, επιλογές για σαλάτα, πρώτο, κύριο πιάτο και γλυκό και για το τέλος κέρασμα λικέρ μαστίχας.

Με θέα την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού
Αν πάλι προτιμάτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό στο LA VERANDA BAR, μην παραλείψετε να το συνοδεύσετε με κάποιο από τα σνακς, πραγματικά γευστικές εκπλήξεις.

Το LA VERANDA λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας ελαφριά γεύματα, και αποτελεί την ιδανική λύση για το μεσημεριανό σας διάλειμμα.

Ο χώρος διατίθεται και για επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πληροφορίες: κα Ε. Παπαφράγκου

Τηλ. 210 947 1000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου