Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Τεράστιο το ενδιαφέρον για την εκδήλωση τιμής του Χιώτη πάτερ Αντώνιου δημιουργού της "κιβωτού του κόσμου" με το θεάρεστο έργο

 Κλήθηκε και ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής, για να τιμήσει τον πάτερ Αντώνιο Παπανικολάου, το Χιώτη ιερέα, δημιουργό της "Κιβωτού του Κόσμου". Στην τελετή τιμής, που θα γίνει στις 15 Μαρτίου και ώρα 11 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα μετάσχει και η γνωστή για τις επιτυχίες της χορωδία του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, την οποία διευθύνει ο Χάρης Νταραβάνογλου.

Επίσης, στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθεί...
και ένα χορευτικό από τα συγκροτήματα, που διαθέτουν οι Χιακοί σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας.

Βέβαια, κύριος ομιλητής θα είναι ο πάτερ Αντώνιος που πρόσφατα κλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής και μίλησε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, σχετικά με το έργο της ¨κιβωτού του κόσμου", θεάρεστο έργο το οποίο έχει εντυπωσιάσει πολλά Ευρωπαϊκά κράτη. Τις τελευταίες ημέρες την "κιβωτό", επισκέφθηκαν το γαλλικό κανάλι 5, και το ιταλικό RAI 3, για να πάρουν συνέντευξη από τον πάτερ Αντώνιο, αλλά και εικόνες από τη ζωή στη "κιβωτό".

Έχει προσκληθεί και ο Μακαριώτατος

Στην εκδήλωση της μεθεπόμενης Κυριακής 15/3, κλήθηκε να παραστεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες, Πειραιώς και Χίου κ.κ. Σεραφείμ και Διονύσιος.

Έχουν κληθεί επίσης, εκπρόσωποι, της Κυβέρνησης της Βουλής, βουλευτές, δημοτικοί άρχοντες. Θεωρείται βέβαιο, ότι η αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας "Μελίνα Μερκούρη" χωρητικότητας 1.500 ατόμων, θα αποδειχθεί μικρή, αφού το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για να δουν και να ακούσουν τον ιερέα με το θεάρεστο πράγματι έργο είναι τεράστιο.

Την ίδια μέρα, θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου