Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Euro 2016: "Βόμβα" από UEFA! Απειλεί με αποκλεισμό Αγγλία και Ρωσία

Euro 2016: `Βόμβα` από UEFA! Απειλεί με αποκλεισμό Αγγλία και ΡωσίαΗ κατάσταση στο Euro 2016 έχει ξεφύγει. Οι Άγγλοι και οι Ρώσοι οπαδοί δεν σταματούν να προκαλούν σοβαρά επεισόδια, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές.

Η UEFA αποφάσισε να πάρει στα χέρια της την κατάσταση, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Εφόσοι οι Άγγλοι και οι Ρώσοι οπαδοί προκαλέσουν...
άλλα επεισοδία, τότε θα αποκλειστούν από το Euro 2016.
"Από την μεριά μας δεν έχουμε κανένα δισταγμό για την επιβολή νέων κυρώσεων. Μάλιστα, αν τα κρούσματα βίας συνεχιστούν ενδέχεται να επιβληθεί και αποκλεισμός", τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της UEFA.
Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Σλοβακία στη Λιλ στις 15 Ιουνίου για τη δεύτερη αγωνιστική, ενώ η Αγγλία την Ουαλία στη Λανς στις 16. Οι δύο πόλεις βρίσκονται πολύ κοντά, που υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια. Εάν οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν συμμορφωθούν, η Αγγλία και η Ρωσία θα κινδυνέψουν σοβαρά με πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση.
Στο μεταξύ, η Αγγλική Κυβέρνηση καταδίκασε τα όσα συνέβησαν στη Μασσαλία και ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την UEFA στη σύλληψη των χούλιγκαν.
"Η αγγλική κυβέρνηση είναι πολύ σκεπτική έπειτα από τα όσα συνέβησαν στη Μασσαλία χθες το βράδυ, λαμβάνοντας υπόψη και τα περιστατικά βίας κατά των Άγγλων οπαδών. Καταδικάζουμε τη βία και καλούμε όλες τις πλευρές να ρίξουν τους τόνους.
Αυτά τα περιστατικά δεν συμβαδίζουν με το αθλητικό πνεύμα και προέρχονται από μειοψηφία οπαδών, αφού η συντριπτική πλειοψηφία όσων βρίσκονται στην Γαλλία θέλουν απλά να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.
Από την μεριά μας, καλωσορίζουμε την απόφαση της UEFA να πραγματοποιήσει έρευνα για τα όσα συνέβησαν στη Μασσαλία και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο. Συμφωνούμε, επίσης, απόλυτα με τη θέση του Ρώσου Υπουργού Αθλητισμού", αναφέρει.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ από την Αγγλία, η κυβέρνηση έχει έρθει, μάλιστα, σε επικοινωνία με την αντίστοιχη της γαλλικής, προκειμένου να πάνε κι άλλες ειδικές δυνάμεις καταστολής στις πόλεις που διεξάγεται το Euro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου