Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σύρος: Η άγνωστη επιθυμία της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου για την πώληση της βίλας που βλέπετε (Φωτό)!

- Τον τελευταίο λόγο στην πώληση της εντυπωσιακής βίλας είχε η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου - Ο όρος που έβαλε στο νέο ιδιοκτήτη...

Τα συνεργεία των εργολάβων που δουλεύουν στη βίλα βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ ο αδελφός του νέου ιδιοκτήτη βρίσκεται στο νησί για τα τελευταία διαδικαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα που απέκτησε ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα...
προορίζεται για διαμονή VIP προσώπων. Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, κυρία Κουράκου, στην οποία άνηκε η βίλα, συμφώνησε τελικά να μειώσουν την αρχική τιμή.


Από 1.800.000 ευρώ που έγραφε το πωλητήριο τελικά, δόθηκε σχεδόν μισοτιμής, κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ με τον όρο τα χρήματα να βγουν σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Γαλλία σε δύο δόσεις!


Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 224 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή Τρία Λαγγόνια του κυκλαδίτικου νησιού, διαθέτει μεγάλη πισίνα, βοηθητικούς χώρους, ακόμη και σκαλάκια για άμεση πρόσβαση από το σπίτι στη θάλασσα.
 

Τέλη του 2002 και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο προχωράει στην αγορά πέντε στρεμμάτων και ενός ημιτελούς ακινήτου στα Τρία Λαγγόνια τα οποία βάσει αδείας ανήκουν στη σύζυγο του κ. Παπαντωνίου Σταυρούλα Κουράκου.


Την ίδια ώρα, αποφασίζουν από κοινού ότι θέλουν να κάνουν και δικές τους παρεμβάσεις ώστε να διαμορφωθεί η εξοχική τους κατοικία σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Γίνεται λοιπόν αμέσως αναθεώρηση της υπάρχουσας άδειας για κατασκευή πισίνας και άλλων εξωτερικών βοηθητικών χώρων. Οι εργασίες για την ανακατασκευή της συγκεκριμένης οικίας ολοκληρώθηκαν το 2006.

Με στοιχεία από το: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου