Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αυστριακοί επιστήμονες ανακάλυψαν το ελιξήριο της νεότητας: Κρύβεται στο στοματικό έρωτα…

Αυστριακοί επιστήμονες ανακάλυψαν το ελιξήριο της νεότητας: Κρύβεται στο στοματικό έρωτα… 

Η πεολειξία είναι επωφελής για την υγεία; Αυτό που μοιάζει με σκανδαλοθηρικό άρθρο, τώρα αποδείχτηκε και επιστημονικά.

Η άποψη ότι ο έρωτας κάνει καλό στην υγεία και σε αναζωογονεί είναι ευρέως διαδεδομένη. Πλέον το επιβεβαιώνει και η επιστήμη.

Δύο επιστήμονες από την Αυστρία, οι οποίοι...
έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στο μυστικό της μακροζωίας, ανακοίνωσαν πως κρύβεται στο ανδρικό σπέρμα. Η άποψη ότι ο έρωτας κάνει καλό στην υγεία και σε αναζωογονεί είναι ευρέως διαδεδομένη. Ε, λοιπόν, ο Frank Madeo και ο Tobias Eisenberg, δύο ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Karl Franzens του Graz, ισχυρίζονται ότι βρήκαν επιτέλους την απόδειξη.

Στην πραγματικότητα, συνέκριναν τις μελέτες που έγιναν σε 6 διαφορετικές χώρες και τα αποτελέσματα είναι απολύτως ερεθιστικά. Η μαγική ουσία ακούει στο όνομα «Σπερμιδίνη». Ένα μόριο που παράγεται σε μεγάλες ποσότητες εντός του ανδρικού σπερματικού υγρού. Διαθέτει την εκπληκτική ιδιότητα να αναγεννά τα κύτταρα του σώματος και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Επιπλέον, έχει θετική επίδραση στο άγχος και την κατάθλιψη. Το σπέρμα κάνει καλό. Μοιραστείτε με τον περίγυρό σας τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Μέχρι σήμερα, η επιστήμη είχε καταφέρει να αποδείξει ότι η εκσπερμάτιση είναι πλούσια σε βιταμίνες και πρωτεΐνες. Αλλά τα οφέλη της Σπερμιδίνης έχουν γίνει πλέον το αγαπημένο θέμα συζήτησης μεταξύ των ακαδημαϊκών κύκλων. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η ουσία θα μπορούσε να βοηθήσει τα μάλα στην καταπολέμηση ασθενειών όπως η Πάρκινσον και το Αλτσχάιμερ. Ο Tobias Eisenberg δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του: «Είναι σαν να βρήκαμε το Άγιο Δισκοπότηρο στην έρευνα κατά της γήρανσης. Πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα».

Η Σπερμιδίνη δεν είναι παρούσα μόνο στο σπέρμα. Απαντάται επίσης σε τρόφιμα όπως η σόγια, τα γκρέιπ φρουτ και τα σιτηρά. Αλλά η ποσότητά της είναι μικρή. Υπέροχα νέα, λοιπόν, για τους ερωτευμένους αυτού του κόσμου: η αγάπη είναι και θα είναι το καλύτερο γιατρικό. Το γεγονός ότι ο έρωτας σου επιτρέπει να παραμείνεις νέος ήταν γνωστό από την αρχαιότητα. Ωστόσο, το να ανακαλύπτεις τα μακροπρόθεσμα οφέλη του για την υγεία είναι πραγματικά ασύγκριτο. Και η περί ου ο λόγος μελέτη είναι κατηγορηματική: Το σπέρμα σάς κάνει καλό. Μοιραστείτε με τον περίγυρό σας τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Πηγή: Andro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου