Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

"Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω"! - "Βουίζει" το χωριό για την επιθετικότητα του 14χρονου που σκότωσε τον φίλο του

`Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω`! - `Βουίζει` το χωριό για την επιθετικότητα του 14χρονου που σκότωσε τον φίλο τουΟ δικηγόρος του 14χρονου λέει ότι ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος, την ώρα που στο χωριό τα στόματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, για την επιθετικότητα του 14χρονου που έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον συνομήλικο φίλο του.

"Δείχνει να αντιλαμβάνεται σιγά σιγά αυτό που έχει συμβεί. Τις πρώτες ώρες που τον είχα επισκεφθεί βρισκόταν...
υπό την επήρεια ψυχολογικού σοκ. Είναι συγκλονισμένος. Σαφώς και είναι μετανιωμένος.

Πιστεύω ότι με το χρόνο θα αντιλαμβάνεται ακόμα περισσότερο το κακό που έχει συμβεί". είπε ο Θ. Σιμόπουλος, δικηγόρος του 14χρονου δράστη. Συμπλήρωσε ότι αυτό που του είπε ήταν ότι θα ήθελε να γυρίσει πίσω το χρόνο.

"Αυτό που είπε το παιδί ήταν: Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω"

"Βροχή" οι αποκαλύψεις για την επιθετικότητα του 14χρονου δράστη
Την ώρα που ο 14χρονος βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του μακριά από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, όπου έγινε το φονικό, μετά από απόφαση της ανακρίτριας, πληθαίνουν οι φωνές στο χωριό για το παρελθόν του ανήλικου δράστη και συγκεκριμένα για τις πιέσεις που δεχόταν να σκληραγωγηθεί. ''Ότι δεν σου αρέσει και σε ενοχλεί το σκοτώνεις'' φέρεται να του έλεγε ο παππούς του.

Συγγενής της οικογένειας αποκαλύπτει στην εφημερίδα Espresso, ότι ο παππούς προέτρεπε τον 14χρονο να σφάζει κότες και κουνέλια για να γίνει άντρας. ''Γαλουχήθηκε με αυτόν τον άσχημο τρόπο. Ο πατέρας του που είναι αγρότης δεν φοβόταν ποτέ τίποτα και κανέναν. Ενδεχομένως αυτή τη δύναμη ήθελε να την περάσει και στο γιο του, που έκανε λάθη τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου''. Κάτοικοι του χωριού παρακολουθούν τις εξελίξεις συγκλονισμένοι. Για τον 14χρονο το χωριό δείχνει διχασμένο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για ένα προβληματικό παιδί άκρως επιθετικό, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ήταν ένα παιδί σαν όλα τα άλλα.

 Μία γυναίκα από το χωριό μιλώντας στην κάμερα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ανέφερε πως είχε κάνει πάρα πολλά και στο δικό της παιδί “πολλές φορές πήγαινε να το πνίξει όταν πήγαιναν στη θάλασσα, το χτυπούσε, το δάγκωνε όταν ήταν πιο μικρό”.

Σε άλλη μαρτυρία μία γυναίκα που ξέρει τον 14χρονο τον χαρακτηρίζει “επικίνδυνο παιδί” που κυκλοφορούσε με όπλο. Άλλη πάλι μαρτυρία κατοίκου της περιοχής αναφέρει πως στο χωριό έχουν μεγαλοποιήσει λίγο τα πράγματα, αναφέροντας πως επειδή μπορεί να είχε ένα σουγιά πάνω του δεν σημαίνει ότι οπλοφορούσε. Οι περισσότερες μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής κατηγορούν τους δύο γονείς για αδιαφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου