Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Επιτροπάκης: Η μικροψυχία της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέκοψε τη δρομολογηθείσα ανακαίνιση της Παθολογικής του Σκυλίτσειου

Ο διοικητής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, που θεωρείται ως ο αναμορφωτής του κρατικού νοσοκομείου της Χίου, αφού επί της θητείας του έγιναν οι περισσότερες θετικές αλλαγές σ' αυτό, Γιώργος Επιτροπάκης, έκανε μια δήλωση παρέμβαση με αφορμή την κατάρρευση της οροφής της Παθολογικής κλινικής.

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Επιτροπάκης, είχε  ως...
όνειρο την ανακαίνιση της Παθολογικής κλινικής, όμως το όνειρο αυτό φρενάρισε στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ενώ είχε βάλει το λιθαράκι του και είχε προγραμματίσει τις εργασίες για την ανακαίνιση της Παθολογικής κλινικής, ώστε το σύνολο του νοσοκομείου του νησιού της μαστίχας να έχει την ίδια νέα μορφή, με δαπάνες δωρητών και πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων του Ιδρύματος, ανεκόπη βιαίως από το υπουργείο Υγείας, οδηγώντας τον σε παραίτηση, αφού πλέον έβλεπε ότι η επιμονή του στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν οδηγούσε πουθενα.


Ο κ. Επιτροπάκης προχώρησε στην παρακάτω σχετική δήλωση, καυτηριάζοντας τη στάση της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο υπουργείου Υγείας. Αναλυτικά δήλωση τα εξής:

"H χθεσινή κατάρρευση της οροφής της παθολογικής κλινικής αλλά και η γενικότερη άθλια κατάσταση της, αναδεικνύουν τις τεράστιες ευθύνες της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε τοπικό, όσο και σε επίπεδο υπουργείου, οι όποιοι εμφορούμενοι από τη δέσμια ιδεοληψία τους, άλλα κυρίως μικροψυχία τους, ανέκοψαν πριν δυο χρόνια την δρομολογηθείσας ανακαίνιση της παθολογικής, καταδικάζοντας ασθενείς, εργαζόμενους και συνοδούς να βιώνουν σε ένα άθλιο περιβάλλον.

Οι ευθύνες είναι μεγάλες και όσοι έχουν στοιχειώδη ευθιξία πρέπει να πράξουν τ' ανάλογα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου