Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Καιρός: Θα μουλιάσουμε! Που θα φλερτάρει με τους μηδέν βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός: Θα μουλιάσουμε! Που θα φλερτάρει με τους μηδέν βαθμούς η θερμοκρασία- Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται από το βράδυ – Σε ισχύ έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
- Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα την Κυριακή
- Αναμένεται να πέσει… πολλή βροχή
- Με σκαμπανεβάσματα η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες
- Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Ο καιρός έχει… τρελαθεί και αποφάσισε να "φορέσει" για λίγο τα χειμωνιάτικά του. Μετά από μια εβδομάδα με καύσωνα, οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες βροχή και θερμοκρασία που θα…ανεβοκατεβαίνει.

Κατά τόπους αναμένεται σοβαρή επιδείνωση του καιρού αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, τονίζοντας πως η επιδείνωση του καιρού θα έρθει κυρίως κατά τη διάρκεια της Κυριακής (16.07.2017). Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, εντυπωσιακά έως και επικίνδυνα για Ιούλιο μήνα δείχνουν τα προβλεπόμενα ύψη βροχής, ειδικά για τη Δευτέρα.

Δείτε ποιες περιοχές θα επηρεαστούν...




Εντυπωσιακή αναμένεται και η πορεία της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες, με σκαμπανεβάσματα ειδικά τη Δευτέρα και την Τρίτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στην κορυφή του Ολύμπου η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 8 με 10 βαθμούς κάτω από τον μέσο όρο της περιόδου και δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή χιόνι, ιδίως τη Δευτέρα αφού ο υδράργυρος μπορεί να φλερτάρει ακόμη και με το μηδέν!
Δείτε την πορεία της θερμοκρασίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου