Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τετάρτη 28/6 στη Χίο

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται σήμερα Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της δυτικής και βόρειας χώρας, από το μεσημέρι κι έπειτα. Τοπικές βροχές αναμένονται τις ίδιες ώρες στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τοπικά τους 39 βαθμούς. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 18 έως 33, στη Θεσσαλία και την Στερεά από 20 έως 39, στην Πελοπόννησο από 19 έως 38, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 33, και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 36.

Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στο νότιο από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Τετάρτη 28/6, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
30 έως 34 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Λέσβος
Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς. 

Αττική
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρεις διευθύνσεις  4 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα Ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως και 37 βαθμούς Κελσίου στην Κεντρική Μακεδονία. Τοπικά 38 βαθμούς. Στην Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 στο βόρειο Ιόνιο, Νότιοι νοτιοανατολικοί και στο Νότιο Δυτικοί Βορειοδυτικοί μέχρι και 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα Ηπειτωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου