Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αραιές νεφώσεις και άπνοια σήμερα Δευτέρα 8/2 στη Χίο

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με ασθενείς τοπικές βροχές στο Ιόνιο και πιθανόν στην Κεντρική Μακεδονία, περιμένουμε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Χίο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
5 έως 12 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Για αύριο Τρίτη 9/2, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. 

Αττική
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Συννεφιά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και το πρωί στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα νότια. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου