Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η καλλονή σεφ που μαγειρεύει γυμνή

Η καλλονή σεφ που μαγειρεύει γυμνήΚρύβει τα επίμαχα πίσω από ντοματάκια και φέτες λαχανικών

Απλά καλύπτει τα επίμαχα σημεία με… τρόφιμα. Η 24χρονη καλλονή από την Αργεντινή που ακούει στο όνομα Jenn, έχει ένα μεγάλο αριθμό θαυμαστών ίσως όχι για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά για το γεγονός ότι ανακατεύει, τηγανίζει, βράζει και τεμαχίζει φορώντας όχι την παραδοσιακή ποδιά των σεφ, αλλά...
με ένα μόνο εσώρουχο.

Η 24χρονη μοιράζεται τις «γρήγορες και απλές συνταγές» της σε κανάλι στο youtube όντας τόπλες και ιδού πως εξηγεί τη πράξη της: «Έχω ένα φίλο που ήθελε να τρώει μόνο fast food. Ήθελα με αυτό τον τρόπο να του δείξω, ότι το μαγείρεμα είναι διασκέδαση αλλά και να ενθαρρύνω κι άλλους άντρες να ασχοληθούν με τη προετοιμασία του φαγητού», λέει.

«Ηχογράφησα την πρώτη εκπομπή στο σπίτι ενός φίλου, γιατί είχε μια πολύ καλή κουζίνα και άφθονο φαγητό. Πραγματικά είχε πλάκα». Η νεαρή είναι από το San Isidro της Αργεντινής, ανεβάζει στο κανάλι της A Fuego Maximo - Maximum Fire, συνταγές όπως λουκάνικα τυλιγμένα με τυρί τσένταρ. Πάντως, παρότι είναι γυμνή, φροντίζει να μη δείχνει τις… νοστιμιές της, καλύπτοντάς τες με τρόφιμα.

Η Jenn σκέφτεται πλέον σοβαρά να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο «σπορ» χάρη στη μεγάλη fan base.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου