Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Χτυπούσε το κεφάλι του με πέτρες – Απίστευτο παραλήρημα από τον μητροκτόνο της Βούλας

Χτυπούσε το κεφάλι του με πέτρες – Απίστευτο παραλήρημα από τον μητροκτόνο της ΒούλαςΟμολογία με παραλήρημα από τον 24χρονο μητροκτόνο της Βούλας οποίος ήδη νοσηλεύεται στο Δρομοκαϊτειο έπειτα από απόφαση του Εισαγγελέα. 

Ο 24χρονος στις ερωτήσεις Εισαγγελέα και αστυνομικών απήντησε με παραληρήματα αποδεχόμενος ουσιαστικά την πράξη του. Την δολοφονία δηλαδή της ίδιας του της μητέρας.

Σύμφωνα με της πληροφορίες φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς χρησιμοποιώντας ακατάληπτες φράσεις οτι η μητέρα του ήταν...
υπερπροστατευτική και δεν τον άφηνε να ζήσει την ζωή του: “...ήταν ένα παραλήρημα που δεν έβγαζε νόημα. Ωστόσο σε μικρές αναλαμπές παραδέχθηκε την πράξη του με κίνητρο το γεγονός πως η μητέρα του ήταν υπέρ προστατευτική, προφανώς λόγο των εντόνων ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο νεαρός”, λέει με νόημα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Πρόκειται για μια τραγωδία άνευ προηγουμένου και μάλιστα σε μια οικογένεια ιδιαίτερα συγκροτημένη και με κοινωνική και επιχειρηματική παρουσία, που μόνο περγαμηνές έχει συγκεντρώσει.
Ο 24χρονος μητροκτόνος το διάστημα που βρίσκονταν στα γραφεία της Ασφάλειας, μέχρι να αποφασίσει ο Εισαγγελέας τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρικό Ίδρυμα, επίσης παραληρούσε λέγοντας ακατάληπτες φράσεις όπως : “..θα έλθουν οι καβαλάρηδες να με πάρουν να πάμε στους αγρούς”.
Παράλληλα μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στους Αστυνομικούς το γεγονός, ότι για περίπου τρεις ημέρες ο 24χρονος τριγυρνούσε στα ορεινά του Χελμού, κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα παντελόνι και χωρίς παπούτσια: “...είναι ένα ανεξήγητο θαύμα το πως αυτό το παιδί έζησε στο ορεινά του Χελμού, νηστικός και χωρίς νερό και ελαφρά ντυμένος, με το κρύο που επικρατούσε τη νύχτα στο Βουνό”, λέει άνθρωπος που γνωρίζει από κοντά το δράμα και την κατάληξη της τραγωδίας, που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, στην πολυτελή μονοκατοικία της Βούλας και κατέληξε στο χωριό Στιμάγκα όπου βρέθηκε την Δευτέρα να περιφέρεται ο 24χρονος χαμένος μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού του.

Χτυπούσε το κεφάλι του με πέτρες....
Ωστόσο οι εκπλήξεις για τους Αστυνομικούς που χειρίστηκαν την συγκεκριμένη υπόθεση δεν είχαν τελειωμό, καθώς συνεχώς ανακάλυπταν όλο και νέα περιστατικά για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο 24χρονος, έπειτα από την άγρια δολοφονία της μητέρας του και μάλιστα με πάνω από 40 μαχαιριές, όπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή.

Ο νεαρός μητροκτόνος έφερε τραύματα στο κεφάλι του αλλά και στα χέρια του. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να λύσουν και αυτό το μυστήριο, για να ανακαλύψουν έκπληκτοι την αλήθεια.
Μέσα στο παραλήρημα του ο 24χρονος τους είπε κάποια στιγμή πως χτυπούσε τα χέρια του αλλά και το κεφάλι του με πέτρες, σε μια προσπάθεια αυτοτιμωρίας για την πράξη που έκανε. Χτυπούσε με δύναμη πέτρες στο κεφάλι του ενώ “τιμωρούσε” και τα χέρια του για ότι “έκαναν”.

Ίσως τελικά οι λύτρωση στο διαταραγμένο μυαλό του νεαρού να έλθει στο ψυχιατρείο, όπου ήδη έχει εγκλειστεί έπειτα από απόφαση του Εισαγγελέα, καθώς διαπιστώθηκε και ιατρικά ότι ουδεμία συναίσθηση των πράξεων του είχε, παρά μόνο μικρές αναλαμπές μερικών λεπτών και στην συνέχεια έπεφτε πάλι στο σκοτάδι.
Η οικογενειακή τραγωδία που δεν την χωρά ανθρώπινος νους, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο επιχειρηματίας πατέρας του 24χρονου, βρήκε την γυναίκα του άγρια σφαγμένη στο υπόγειο της μεζονέτας τους στην Βούλα και το γιο του εξαφανισμένο.
Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών είχαν πέσει στον 24χρονο, οποίος αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου