Μία χορταστική συνταγή
Υλικά
Για 2-4 άτομα
4 πατάτες μεγάλες
6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες
100 γραμμάρια κασέρι σε...
φλούδες
150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο
2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
2 κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά καλά η φλούδα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Έτσι, φτιάχνουμε μια σως.
Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος.
Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι.
Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά
Πηγή: sidagi.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου