Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Πως θα πληρώσετε τον φόρο με πιστωτική κάρτα

 Πως θα πληρώσετε τον φόρο με πιστωτική κάρταΌλες οι τράπεζες έχουν πρόγραμμα πληρωμής φόρων και είναι περισσότεροι από 1.000 οι πολίτες που θα επιλέξουν αυτή την λύση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του υπουργείου Οικονομικών τουλάχιστον το 30% των φορολογούμενων θα ακολουθήσει τον δρόμο της πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οι τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες τους τη δυνατότητα να...
εξοφλήσουν τους φόρους σε έως και 12 άτοκες δόσεις, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με το Κράτος, καθώς οι δόσεις που προσφέρει επιβαρύνονται με τσουχτερό επιτόκιο.

Προϋπόθεση για να μπορέσει να εξοφλήσει κάποιος με πιστωτική κάρτα είναι να μην έχει επιβαρύνει τον λογαριασμό του με μεγάλα π[ποσά και να διαθέτει δηλαδή το απαραίτητο πιστωτικό όριο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πληρωμή των φορολογικών οφειλών μέσω πιστωτικών καρτών σε δόσεις είναι πολύ εύκολη καθώς μπορεί να γίνει και μέσω των δικτύων ιντερνετικής τραπεζικής εξυπηρέτησης των τραπεζών (web banking) και όχι μόνο μέσω των τραπεζικών γκισέ. Δείτε αναλυτικά στον επόμενο πίνακα τις οικονομικές υποχρεώσεις των φορολογουμένων για το επόμενο εξάμηνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου