Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Άμεσα η καταβολή αποζημιώσεων στη Λέσβο

Άμεσα η καταβολή αποζημιώσεων στη ΛέσβοΞεκινούν εργασίες από συνεργεία
Ενώ πλέον οι σεισμολόγοι είναι καθησυχαστικοί μετά τον ισχυρό μετασεισμό μεγέθους 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε προχθες Σάββατο, στις 10.50 το βράδυ, αλλά και τον έντασης 4,6 Ρίχτερ που είχε προηγηθεί στις 6.40 το πρωί, της Κυριακής εκπρόσωποι του δήμου Λέσβου ενημέρωσαν τους κατοίκους της Βρίσας, κυρίως για τις... διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να γίνει έγκαιρα η καταβολή των αποζημιώσεων όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 
Όπως ανακοινώθηκε ο Δήμος Λέσβου θα προκαταβάλει τις αποζημιώσεις ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, τόσο στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, όσο και στα ΚΕΠ του δήμου Λέσβου, καθώς και στα γραφεία των πρώην δήμων και τα κοινοτικά γραφεία. Μόνο για την περιοχή του Βρίσας, εκτός από τον Πολιχνίτο θα λειτουργεί γραφείο και στα Βατερά.

Σήμερα Δευτέρα, συνεργεία εργολάβων ξεκινούν εργασίες σε τρεις περιοχές, Βρίσας -Πολιχνίτου, Πλωμαρίου και Μυτιλήνης όπου και θα γκρεμίσουν ετοιμόρροπους τοίχους και θα απομακρύνουν τα ερείπια για την ασφάλεια των κατοίκων.

Όπως δήλωσε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο αντιδήμαρχος Λέσβου Κώστας Κατσαρός «έχουν δηλωθεί τουλάχιστον 100 σημεία με ετοιμόρροπους τοίχους, από τα οποία θα ξεκινήσουν οι εργολάβοι, πάντα σε συνεργασία με τους μηχανικούς που πραγματοποιούν τους ελέγχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου