Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Βόρεια Προάστια

Αναζητούν άλλον έναν από τους δράστες των ληστειών

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε διαμέρισμα των Βορείων Προαστίων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, πρέπει να βρίσκεται ένα από τα τέσσερα άτομα που διέφυγαν και αναζητούνται από την Παρασκευή, για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό.

Πρόκειται για το άτομο του οποίου...
ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και ο οποίος αναζητούνταν από το 2011 για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Το σπίτι είχε νοικιάσει ο Νικόλαος Ρωμανός του Γεωργίου, του οποίου αποτυπώματα, βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα Αττικής, καθώς και σε αντικείμενα στο διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53, στο Βόλο Μαγνησίας. Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Με τα νέα δεδομένα προκύπτει πως και ο φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, που ήταν μπροστά στη δολοφονία του, Νικόλαος Ρωμανός, φέρεται να είναι μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου