Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού-Το Σάββατο θα υποδεχτεί τους πρώτους λάτρεις του χιονιού 
-Έρχεται το χιόνι και στο... Σέλι

Ξεκινάει το Σάββατο τη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Δεν υπάρχει βέβαια επάρκεια χιονιού, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, ωστόσο μπορεί κανείς να απολαύσει τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και τη θέα που προσφέρει το βουνό του Παρνασσού κάνοντας...
βόλτα με τους αναβατήρες που θα βρίσκονται σε λειτουργία.

H πίστα του Περικλή, Αίολου με τη βοήθεια των χιονοπαγίδων ακόμα και με λίγο χιόνι, θα είναι από τις πρώτες πίστες του χιονοδρομικού κέντρου που θα λειτουργήσει. Οι αναβατήρες που θα λειτουργούν σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ασφαλής χιονοδρομία θα είναι είναι οι: Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος και Ήρα ενώ θα λειτουργεί κανονικά το σαλέ στα Κελάρια.

Προετοιμάζουν το έδαφος στο
Σέλι οι λάτρεις της πίστας!


Επιτέλους ανοίγουν τα πρώτα χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδας. Το χιονοδρομικό του Σελίου Βέροιας ανοίγει την Κυριακή και περιμένει τους ανυπόμονους λάτρεις της πίστας να το επισκεφτούν.

Με την προσμονή του χιονιού, που σύμφωνα με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις θα επισκεφθεί το Σέλι την παραμονή των Χριστουγέννων, οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού ανοίγουν και προετοιμάζουν το έδαφος από αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Θα παραμείνει ανοιχτό τόσο την περίοδο των Χριστουγέννων όσο και της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου