Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Τοπικές βροχές και ισχυροί νοτιάδες την Κυριακή

Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη μέρχι και τα 6 μποφόρ. Πιο αναλυτικά:

Σε νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στα νότια με βροχές απο το απόγευμα στα...
δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 18 βαθμούς.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στις Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 -5 και στις Κυκλάδες 4 με 6 μποφόρ. Η θμεροκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός με ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 μέχρι 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατοικά 3-5 μποφρό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 17 βαθμούς αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2-4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 17 βαθμούς αλλά στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 3 με 5 και στα θαλάσσια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4-19 βαθμούς αλλά στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου