Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σε «πιάτσα» για ιερόδουλες εθεάθη ο Στρος Καν

Σε «πιάτσα» για 
ιερόδουλες εθεάθη ο Στρος ΚανΟι αρχές τον σταμάτησαν για έλεγχο το 2006

Νέες αποκαλύψεις έρχονται να αναστατώσουν το βίο του πρώην ισχυρού πολιτικού άνδρα, Ντομινίκ Στρος Καν που βρέθηκε εν ριπή οφθαλμού από τα πολυτελή σαλόνια της Νέας Υόρκης στην κόλαση των φυλακών Ράικερ, μετά το σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της...
«Journal du Dimanche», η αστυνομία είχε σταματήσει το 2006 τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για έλεγχο σε πάρκο του Παρισιού, όπου λειτουργεί ως «πιάτσα» για ιερόδουλες.Συγκεκριμένα, πρόκειται για το δάσος της Βουλώνης, που θεωρείται ένα κακόφημο σημείο του Παρισιού.Τότε, η αστυνομία είχε καταγράψει το συμβάν, αλλά δεν είχε δώσει συνέχεια μιας και επρόκειτο για έλεγχο ρουτίνας.

Η κυβέρνηση της Γαλλίας που προσπαθεί να αποτινάξει τις κατηγορίες της πλευράς Στρος Καν για παρακολούθηση και υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, έσπευσε να σχολιάσει δια στόματος του υπουργού Εσωτερικών Κλοντ Γκαντ: «Δεν τον παγίδευσε η αστυνομία. Δεν τον παρακολουθούσαν. Εν τέλει, δεν φταίει η αστυνομία επειδή εκείνο το βράδυ ήταν εκεί».

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι η πρόκειται για ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας κάτι που η κυβέρνηση έχει βαρεθεί.

Από την πλευρά του, ο πρώην κύριος ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο, ωστόσο, πρόσθεσε ότι τον συνόδευε η σύζυγός του και τόνισε ότι βρέθηκε στο σημείο, όπως έχει κάνει και άλλες φορές, επειδή το σπίτι του είναι κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου