Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αύριο η μεταγωγή του Σειραγάκη στις φυλακές Τριπόλεως

Αύριο η μεταγωγή του
 Σειραγάκη στις φυλακές ΤριπόλεωςΠαραμένει απομονωμένος για λόγους ασφαλείας

Στη Διεύθυνση Μεταγωγών της Αθήνας παραμένει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 47χρονος παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης επισημαίνουν ότι...
η μεταγωγή του στις φυλακές Τριπόλεως θα γίνει αύριο. Όλες αυτές τις ημέρες, εξακολουθεί να βρίσκεται απομονωμένος, για λόγους ασφαλείας, ενώ δείχνει τρομοκρατημένος.

Δικαστικοί και νομικοί κύκλοι, όπως διαβάζουμε στο «Cretalive», αναφέρουν ότι η πλειονότητα των κρατουμένων στις φυλακές Τριπόλεως, υποδίκων ή καταδικασθέντων, είναι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους κατηγορίες προκειμένου να υπάρχει μία «ομοιογένεια» εντός του σωφρονιστικού καταστήματος και να αποφεύγονται, όσο γίνεται, βίαια επεισόδια μεταξύ εγκλείστων.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, υπάρχει μία «διαβάθμιση» των κρατουμένων, οι οποίοι ανάλογα με τον βαθμό σοβαρότητας των πράξεων που τους αποδίδονται, οδηγούνται στις αντίστοιχες πτέρυγες.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα, οδηγήθηκε ένας 34χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος βίασε 10χρονο κορίτσι ενώ κοιμόταν στο σπίτι του, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, αλλά και Ηρακλειώτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών. Στις ίδιες φυλακές είχε οδηγηθεί και 70χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος φέρεται να είχε μετατρέψει το κελί του σε άντρο ακολασίας, παρασύροντας στο κελί του ανήλικα καλογεροπαίδια σε βάρος των οποίων ασελγούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου