Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Έδειξε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά ο Γ. Παπανδρέου

Παρά τις όποιες φωνές υπάρχουν στο εσωτερικό τουη ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου έδειξε σήμερα αποφασισμένος να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, εξηγώντας πως "αν ήταν λύση η δική μου θυσία θα την έκανα. Αλλά ας μην ψάχνουμε για βαρβάρους".

Ο κ. Παπανδρέου όπως φάνηκε και σε αυτή την ομιλία του, δεν έχει αντιληφθεί πως η κυβέρνησή του προκάλεσε...
μεγάλη ζημιά στη χώρα, και δήλωσε πως ο ίδιος ήταν το εξιλαστήριο θύμα για όλες τις δυσκολίες, τονίζοντας πως 'εγώ πήρα το ρίσκο να μην υπολογίσω  το πολιτικό κόστος, ήξερα και ξέρω πόσο βαρύ είναι".

Όπως τόνισε η κυβέρνηση η προηγούμενη χτύπησε το κατεστημένο και όπως σημείωσε πως έκανε πολλούς να λυσσάξουν μαζί μας και ήθελαν "την ανατροπή και είπαν ότι αν φύγει ο Παπανδρέου θα ησυχάσουμε".

Φανερό της πρόθεσής του να παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, ο κ. Παπανδρέου άφησε να εννοηθεί ότι πρέπει να παραταθεί ο χρόνος της παρούσας κυβέρνησης και να μην συρθεί η χώρα σε εκλογές.

Σημείωσε παράλληλα πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολες που κλήθηκε να κυβερνήσει τη χώρα το 2009, λέγοντας πως "είχα εντολή να αλλάξει η χώρα, αλλά ασχολούμουν καθημερινά με αγωνία και πόνο να μην βουλιάξει. Ανέλαβα σε δύσκολη στιγμή και μου λένε είσαι άτυχος και απαντώ ήταν τιμή μου να παλέψω για την σωτηρία της πατρίδας".

Μάλιστα, στην ομιλία του κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ότι επί ημερών της η Ελλάδα έχασε την αυτονομία της και πως τότε "νοιάστηκαν μόνο για το πώς θα μοιράσουν χρήμα. Η ΝΔ τάιζε το έλλειμμα αντί να το μειώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου