Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κουρέματα;

Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα κουρέματα;Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και δημιουργήστε ένα ξεχωριστό στυλ

Τα κομμωτήρια Ikonomakis με σεβασμό στη γυναίκα έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο ώστε η κάθε επίσκεψη να είναι μία ξεχωριστή εμπειρία. Εφαρμόζοντας μία πρωτοποριακή μέθοδο, οι ειδικοί ψάχνουν αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Η Προσωπολογία αναλύει τις...
διαστάσεις του προσώπου, την αρμονία, την συμμετρία, τις γωνίες και τα «τυχόν μικρά ελαττώματα» που έχει ο καθένας από εμάς, π.χ. έντονη μύτη, μεγάλα ζυγωματικά, έντονους αραιούς κροτάφους, γέμισμα στον λαιμό, κάποιο σημάδι κλπ. Με βάση την ανάλυση, ο επαγγελματίας είναι σε θέση να κατανοήσει την μετρική ενός προσώπου και να παρέχει εύστοχες και εξατομικευμένες συμβουλές για το χτένισμα και το μακιγιάζ που ταιριάζει ιδανικά σε ένα πρόσωπο.

Η εφαρμογή Face Metrics Pro βοηθά να κατανοήσει πλήρως ο ενδιαφερόμενος ποια είναι τα μικρά μυστικά για να κρύψει τα «ευαίσθητα» χαρακτηριστικά και να τονίσει τα όμορφα, για να έχει πάντα μια ωραία εικόνα σε σχέση με τις γραμμές του προσώπου. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία της κομμωτικής και τον βοηθά να αποδόσει την ιδανική εικόνα για τους πελάτες του.

Η λειτουργία του είναι απλή: πρώτα φωτογραφίζεται το πρόσωπο και στη συνέχεια η φωτογραφία εισάγεται στην εφαρμογή με απλό τρόπο. Ο επαγγελματίας-χρήστης οριοθετεί όλες τις περιοχές του προσώπου και μετά η εφαρμογή μετρά όλες τις περιοχές αυτόματα. Βλέποντας τις μετρήσεις και φυσικά κατόπιν της αντίστοιχης εκπαίδευσης που θα λάβει τόσο στη συγκεκριμένη μέθοδο όσο και στην εφαρμογή, ο κομμωτής είναι σε θέση να εντοπίσει αμέσως τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία ενός προσώπου και να παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις τόσο για τα μαλλιά όσο και για το ντυσιμο και το μακιγιάζ.

Μετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης στις μεγαλύτερες ακαδημίες σε όλο τον κόσμο και μετά από συνεντεύξεις στις δημοφιλέστερες εκπομπές σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, ο Art.D Θεόδωρος Οικονομάκης ταξιδεύει και εκπαιδεύει επαγγελματίες κομμωτές σε όλο τον κόσμο και σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μια γεύση μοναδικότητας μέσα από την εφαρμογή μετρικής προσώπου Face Metrics Pro by Ikonomakis.

Σκοπός της πρωτοποριακής εφαρμογής είναι να κατανοήσουν οι ενδιαφερόμενοι ότι βάσει της προσωπολογίας μπορούμε να δημιουργήσουμε το μοναδικό μας style, κρύβοντας τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά του προσώπου και αναδεικνύοντας τα όμορφα.

Ξεχάστε λοιπόν ότι ξέρατε για το τι σας αρέσει επάνω στο πρόσωπο σας και πάμε να δούμε τι σχήματα θα σας ταίριαζαν μοναδικά, σε κούρεμα, χτένισμα, βάσεις μακιγιάζ και σκελετούς γυαλιών οράσεως και ήλιου.
Με το Face Metrics Pro μαθαίνετε μοναδικά τι ταιριάζει στο πρόσωπο σας. Με ποιές ιδανικές βάσεις μακιγιάζ θα μπορέσετε να κρύψετε τα ευαίσθητα χαρακτηριστικά σας και να αναδείξετε τα όμορφα. Ποιό σχήμα, μήκος κουρέματος και χτενίσματος, σας ταιριάζει απόλυτα. Ακόμα και τι είδους σκελετούς γυαλιών πρέπει να επιλέξετε και τι να απορρίψετε όταν βρίσκεστε σε ένα κατάστημα οπτικών ειδών.

H προσέγγιση του Θεόδωρου Οικονομάκη είναι μοναδική καθώς δε βασίζεται απλώς στην οπτική εικόνα του προσώπου αλλά χρησιμοποιώντας ακριβείς μετρήσεις προσώπου βρίσκει τα σημεία που χρειάζονται να κρυφτούν ή να αναδειχθούν. Με αυτό τον τρόπο ακολουθώντας την μέθοδο έχετε ένα πολύ καλό οδηγό, που σας βοηθά να ξέρετε τι σας ταιριάζει μοναδικά σύμφωνα με την ισορροπία του προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου