Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στις 7.30 μ.μ.

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓιάννιναΤο… 2004 είναι εδώ!

Η πορεία των απλήρωτων παικτών της ΑΕΚ τους έφερε στην πρώτη θέση και η συναίσθηση του ότι «μόνους ξανά δεν πρέπει να τους αφήσουν» επαναφέρει μαζικά τους φίλους της στο ΟΑΚΑ!

Με σχεδόν διψήφιο αριθμό απουσιών -αλλά και διαφαινόμενη ατμόσφαιρα των «πάρτι» της πρώτης εποχής Νικολαΐδη- η «Ένωση» θέλει να κάνει τον ΠΑΣ (του Αναστασιάδη πλέον) το πέμπτο «θύμα» του σερί της κορυφής.

ΑΕΚ...


Όσος κόσμος (υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως) θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, άλλος τόσος… κόσμος απουσιάζει απ’ τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Κωστένογλου. Η επιστράτευση, λοιπόν, που έχουν σημάνει ORIGINAL, ΠΑΕ και παλαίμαχοι αναμένεται να φέρει αποτελέσματα, αλλά το αποτέλεσμα που θέλει η «Ένωση» για να μείνει στην κορυφή (τη νίκη φυσικά) θα πρέπει να το διεκδικήσει… μισή.

Κι αυτό διότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει σε εννέα παίκτες (η συντριπτική πλειοψηφία τους βασικοί). Δεν υπολογίζονται, λοιπόν, οι τραυματίες Λυμπερόπουλος, Καφές (έκαναν ατομικό και την Παρασκευή), Δέλλας, Λεονάρντο, Βάργκας, Λαγός (κάνουν φυσιοθεραπεία) και Γκούντγιονσεν (συνεχίζει ασκήσεις ενδυνάμωσης). Το ίδιο ισχύει, δε, για τον Γκέντσογλου, που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και τον Μανωλά, που κόπηκε λόγω της γνωστής τιμωρίας από τον Κωστένογλου.

Κάπως έτσι, τα «κουκιά» του προπονητή για το 4-2-3-1 είναι μετρημένα, με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τους Αργυρίου-Καράμπελα να διατηρούν τις θέσεις τους στα άκρα της άμυνας και τον Κοντοέ να γίνεται παρτενέρ του Κάλα στα στόπερ. Στα χαφ θα βρεθεί ο Μάκος (που επιστρέφει από τιμωρία) μαζί με τον Γεωργέα, στην τριάδα μπροστά τους οι Κλωναρίδης (αριστερά), Κάρλος (επιτελικός), Μπέλεκ (δεξιά) και προωθημένος ο Σιαλμάς.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κωστένογλου συμπεριέλαβε όλους τους… εναπομείναντες παίκτες του στην αποστολή, απ’ την οποία «κόπηκε» μόνο ο τρίτος γκολκίπερ, Μοσχονάς.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κοντοές, Χέλγκασον, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Μάκος, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας, Τσουκαλάς.

ΠΑΣ Γιάννινα

Με προβλήματα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άγγελος Αναστασιάδης. Οι Ηπειρώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αποδεκατισμένοι την ΑΕΚ για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εκεί όπου δύσκολα θα καταφέρουν να επανέλθουν στις νίκες έπειτα από πέντε αποτυχημένες απόπειρες, αλλά θα παλέψουν τουλάχιστον για τον δεύτερο (μόλις) βαθμό τους σε εκτός έδρας αναμετρήσεις (ο άλλος στο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο).

Ο προπονητής της ομάδας, λοιπόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντε Βινσέντι, ενώ και ο Βίλα, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους Ηπειρώτες, λόγω του τραυματισμού του (βαριά κάκωση του τρίτου μετατάρσιου στο αριστερό πόδι).

Επίσης, στη διάθεση του Αναστασιάδη δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Γεωργίου, Βίλα, Μπαγκαγιόκο, ο Τζανής που είναι ανέτοιμος και ο τιμωρημένος Τζημόπουλος.

Η αποστολή: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κώτσιος, Μπουζίντ, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Κειτά, Λίλα, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ζαιρί, Μπεσέρα, Κουέβας, Μπακαγιόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου