Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τετάρτη (7/12)

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι έντονα.

Σταδιακή επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατά τόπους θα είναι...
έντονα . Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 και σταδιακά στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική και νότια Κρήτη θα είναι έντονα με τους ανέμους να είναι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και από το βράδυ βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως και 12 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, πάνω από τα 1500 μέτρα ενώ από το απόγευμα θα υπάρξει βελτίωση στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Νεφώσεις σποραδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια και βαθμιαία στα υπόλοιπα με βελτίωση το απόγευμα από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναιι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου