Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Καρέ του Πάντελιτς οι ερυθρόλευκοι στο νησί των Φαιάκων - Κέρκυρα-Ολυμπιακός Ο-4!

Με προσωπικό σόου του Σέρβου φορ που έσπασε τα κοντέρ πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (10', 18', 29', 63'), ο ανανεωμένος Ολυμπιακός πέρασε αέρα από την Κέρκυρα (4-0) και με νίκη μεσοβδόμαδα στη Λιβαδειά πιάνει κορυφή!

"Ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε". Οπως λέει και το παλιό σλόγκαν , ο Ολυμπιακός πήγε στην Κέρκυρα και με μπροστάρη τον Μάρκο Πάντελιτς που σημείωσε τέσσερα τέρματα “καθάρισε” το παιχνίδι μέσα στο...
πρώτο μισάωρο πετυχαίνοντας ίσως το πιο άνετο εκτός έδρας τρίποντο της φετινής χρονιάς.

Ποιες απουσίες (8 τον αριθμό) ποια κούραση και ποιες αλλαγές. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν πάρτι στην μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας που “μπήκε” στον αγώνα αφού είχε δεχθεί δυο γκολ . Ελάχιστες πραγματικά οι στιγμές που οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά κι όταν συνέβη αυτό ο Μέγερι ήταν ο φύλακας άγγελος της “ερυθρόλευκης” εστίας δείχνοντας ένα σημαντικό κομμάτι των πλούσιων προσόντων του.

Το σόου του Σέρβου ξεκίνησε πολύ νωρίς μόλις στο 10΄ όταν από το ύψος της μεγάλης περιοχής με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Εννέα λεπτά αργότερα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς με κεφαλιά Ο Μιραλάς προσπάθησε να διακόψει το κρεσέντο του Πάντελιτς εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Μοδέστο, ωστόσο ο πορτιέρο της Κέρκυρας κατάφερε να βγει νικητής από τη “μονομαχία” του με το Βέλγο, ο οποίος βέβαια έδωσε δύο ασίστ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (26') ο Ιωάννου έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ αλλά ο Μέγερι είχε άλλη άποψη πραγματοποιώντας εντυπωσιακή απόκρουση. Αυτό που δεν πέτυχαν Μιραλάς και Ιωάννου το σημείωσε ξανά ο Πάντελιτς που με πλασέ σχεδόν αφύλακτος έφτασε στο χατ τρικ στο 29ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα , ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όμως δεν το είδε έτσι και με κεφαλιά στο 63΄πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκολ φτάνοντας τα 8 στο πρωτάθλημα βάζοντας παράλληλα το κερασάκι στην προσωπική του τούρτα για την 13η αγωνιστική.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Κοντοδήμος (21’ Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Χαμπλ (46’ Τσίγκας), Οσμαν, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής (62’ Γιάντσης), Ιωάννου.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ορμπάιθ (55’ Χαβίτο), Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν (59’ Μόνχε), Μιραλάς (66’ Ποτουρίδης), Πάντελιτς.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Γεωργιάδης (Κοζάνης), Σταθόπουλος (Ηλείας)
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου