Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ αντιστάθηκε στο... σόου του Μπακαγιόκο (ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 2-2)

Του 'κοψε τη μαγκιά!Ένας κουρασμένος ΠΑΟΚ απέφυγε την ήττα στα Γιάννενα απέναντι στον καλύτερο ΠΑΣ (2-2).Ο Μπακαγιόκο πέτυχε και τα δυο τέρματα των γηπεδούχων, ενώ οι Αθανασιάδης και Λαζάρ έφεραν ισάριθμες φορές το ματς στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα, βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση και απειλούσαν με...
στημένες φάσεις, αλλά και με κάθετες μπαλιές τους φιλοξενούμενους.

Ο πολύ καλός ρυθμός των παικτών του ΠΑΣ μετουσιώθηκε πολύ γρήγορα σε γκολ. Μόλις στο 6' ο Μπακαγιόκο με προβολή άνοιξε το σκορ για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Η υπεροχή του ΠΑΣ συνεχίστηκε, έχοντας μάλιστα πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα με το τέρμα του Αθανασιάδη (17'). Το τέρμα αυτό δεν μείωσε την την απόδοση των γηπεδούχων που -με μπροστάρηδες τους Μπακαγιόκο και Σκούφαλη- βρέθηκαν κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 20 ο διαιτητή ακύρωσε το τέρμα του Μπεσέρα, ως επιθετικό φάουλ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ο ΠΑΣ μπόρεσε με την έναρξη του δευτέρου μέρους (49') να περάσει μπροστά στο σκορ, με το δεύτερο τέρμα του Μπακαγιόκο στην αναμέτρηση και το έκτο του στο πρωτάθλημα.

Βλέποντας την ομάδα του να μην έχει πολλές δυνάμεις, μετά και από την υπερπροσπάθεια στο Λονδίνο, ο Μπόλονι πέρασε στον αγώνα τους Ίβιτς, Παπάζογλου και Ρομπέρ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” ισορρόπησε την αναμέτρηση και στο 73' κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λαζάρ, για το 2-2.

Τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια και έτσι ο ΠΑΟΚ, εκμεταλευόμενος στο έπακρο τις δυο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, πήρε τον βαθμό στην έδρα του ΠΑΣ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα (78' Κυριάκος), Σκούφαλης (66' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο (86' Κεϊτά)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία (70' Παπάζογλου), Φωτάκης (53' Ίβιτς), Λάζαρ, Γεωργιάδης (70' Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου