Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης-Άρης σήμερα Κυριακή 11/12 στις 3μ.μ.

Preview: Αστέρας Τρίπολης-ΆρηςΣυνέχεια στη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να δώσει ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον προηγούμενο τεχνικού του, Σάκη Τσιώλη. Ποιες οι σκέψεις για την ενδεκάδα.

Αστέρας Τρίπολης:

Τα περσινά θέλει να αποφύγει ο...
Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Άρη ψάχνει το τρίτο τρίποντο της χρονιάς. Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Ηλία Σολάκη όπως και τον Αντώνη Λαδάκη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός για ακόμα μια φορά μέσα στην εβδομάδα δοκίμαζε πολλά συστήματα, αλλά κυρίως έκανε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα.

Το 4-1-4-1 θα διατηρηθεί όπως όλα δείχνουν και ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσαμπούρης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Φορμίκα στο αριστερό και οι Πουλίδο, Κωστούλας στο κέντρο.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Χουανίτο και οι Ουσέρο, Ροτζέριο στον άξονα. Οι Μπρέσκα και Χούλι θα είναι στα άκρα, χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση του Ναβάρο. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Περόνε.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Χουανίτο, Αλβάρες, Λαδάκης, Ουσέρο, Ροτζέριο, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Χούλι, Περόνε, Μπρέσκα, Σολάκης.

Άρης:

Ο Νέρι Καστίγιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και μοιραία δεν θα ενισχύσει τον Άρη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η απουσία του Μεξικανού μεσοεπιθετικού προστέθηκαν στις γνωστές των τραυματιών Βράνιες, Γιακούποβιτς, Κατίδη, Γκαρσία, Σηφάκη και Πορτίγια.

Όλα δείχνουν πως ο Πολωνός τεχνικός δεν θα αλλάξει τίποτα στην ενδεκάδα σε σχέση με το νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε διάταξη 4-4-2 οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν με τους Βελλίδη, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανό, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Ουμπίντες, Γιαννιώτα, Τσέζαρεκ και Ιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου