Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ξύλο, αλκοόλ με το γαλόνι και μικροσκοπικά μαγιό στο Spring break! [vid, pics]

Ξύλο, αλκοόλ με το γαλόνι και μικροσκοπικά μαγιό στο Spring break! [vid, pics] | Newsit.grΌταν το spring break γίνεται απλά μια δικαιολογία για ατελείωτο και δίχως όρια ξεφάντωμα, τότε μιλάμε για το South Padre, στο Τέξας.

South Padre island, Τέξας. Μια μικρή πόλη με κατοίκους που δεν ξεπερνούν τους 3.000. Μέχρι που η άνοιξη… έρχεται και σε αυτούς προστίθενται 100.000… άγριοι φοιτητές για να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος στην περιοχή! Κι αυτό με… πρόφαση το spring break.

To spring break είναι παράδοση στις ΗΠΑ και έχει ξεκινήσει την δεκαετία του 1930.

Πρόκειται για μια περίοδο διακοπών από τις...
σπουδές στα κολέγια και τα πανεπιστήμια, στην αρχή της άνοιξης. Συνήθως οι φοιτητές επισκέπτονται κατά χιλιάδες ηλιόλουστους προορισμούς και ξεφαντώνουν σα να μην υπάρχει αύριο!

Κάτι τέτοιο συμβαίνει, λοιπόν, και στο South Padre αλλά… επί χίλια! Περίπου 100.000 νέοι και νέες έχουν φτάσει στην περιοχή, με την αστυνομική παρουσία να αυξάνεται για προφανείς λόγους. 36 κινητά κρεβάτια νοσοκομείου υπάρχουν για… παν ενδεχόμενο με τις Αρχές να το λένε ανοιχτά: «Το αντιμετωπίζουμε σαν μια προγραμματισμένη καταστροφή«!
spring break spring break spring break spring break
Οι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά ούτως ώστε να συλλάβουν όποιον παίρνει ναρκωτικά ή δημιουργεί φασαρίες. Πολλοί από τους μόνιμους κατοίκους είναι εξαγριωμένοι από την… επέλαση των φοιτητών στην πόλη τους, αφού θεωρούν πως το spring break είναι εκτός ελέγχου.

Αντιθέτως οι τοπικοί επιχειρηματίες θα ήθελαν να είναι… έτσι όλο το χρόνο! Ο τζίρος τους εκτοξεύεται εν μέσω spring break, με τα bars και τα clubs να έχουν έσοδα 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων (!) μόνο από τα ποτά! Τα ξενοδοχεία από την πλευρά τους έχουν έσοδα που αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο δολάρια και κάπως έτσι κάνουν… γαργάρα τα έκτροπα, αφού βλέπουν το χρώμα του χρήματος!
 
Μια τεράστια εξέδρα έχει στηθεί στην Rockstar Beach, όμως για να παρακολουθήσουν οι φοιτητές τα… πολιτιστικά δρώμενα του spring break, θα πρέπει να πληρώσουν 50 δολάρια.

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου το βίντεο

Χαμός στο Spring break!

Συνεπώς πολλοί είναι εκείνοι που απλά πίνουν αλκοόλ… με το κιλό στις παραλίες. Διαγωνισμοί με βρεγμένα μπλουζάκια, παιχνίδια με ποτά, αλλά και διαγωνισμός… twerking υπάρχουν στο «μενού».

spring break spring break

Δεν λείπουν όμως και οι «ασχήμιες». Ήδη έχει καταγραφεί μια επίθεση με μαχαίρι, βανδαλισμοί και ληστείες με τις Αρχές να προσπαθούν όσο μπορούν να βάλουν ένα… μέτρο στην διασκέδαση των φοιτητών.

spring break

Δείτε το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου