Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Προκαλεί τουρκική εφημερίδα: "Η ελληνική σημαία κυματίζει στο τουρκικό έδαφος"


Την στιγμή που η τουρκική προκλητικότητα βρίσκεται σε έξαρση, όπως φαίνεται οι γείτονες δεν αφήνουν καμία ευκαιρία κλιμάκωσης να πάει χαμένη.

Αυτή την φορά ο Τούρκος δημοσιογράφος Αχμέτ Τακάν, γνωστός κατά καιρούς για τα προκλητικά δημοσιεύματα του, με αφορμή άρθρο στο kalymnos-news («Ψηλά οι σημαίες από τους λιγοστούς μαθητές το ακριτικού Αγαθονησίου») αμφισβητεί την Ελληνικότητα του Αγαθονησιου.

Ειδικότερα στο άρθρο ο Τακάν στέλνει μήνυμα στον Τούρκο Πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ με τον τίτλο «Μπιναλί …
Η ελληνική σημαία κυματίζει στο τουρκικό έδαφος …».

Στο προκλητικό άρθρο που δημοσιεύει ο ιστότοπος της τουρκικής εφημερίδας Υenicag ο Αχμετ Τακάν,αμφισβητεί την Ελληνικότητα του νησιού, παραθέτοντας μάλιστα και τους παρακάτω χάρτες για το κοινό του ως... απόδειξη!







Ο Τούρκος δημοσιογράφος απευθυνόμενος στο Τούρκο πρωθυπουργό Binali Yildirim, κάνει αναφορά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου 2018 στο ακριτικό νησί για την 70η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του, στον πρόεδρο Ερντογάν, στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών και Παιδείας της Τουρκίας, λέγοντας ότι παρακολούθησαν τους τουρίστες ως τουρίστες, ενώ στο Αγαθονήσι, στην τουρκική γη όπως την χαρακτηρίζει, γινόταν εκδήλωση με ελληνικές σημαίες.

Με πληροφορίες από yenicaggazetesi.com.tr, kalymnos-news, rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου