Εύκολο φαγητό για το οικογενειακό τραπέζι
Υλικά
- 1 κιλό στήθος κοτόπουλου (φιλέτο) κομένο σε μικρά κοματάκια (κύβους)
- 1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια (200 γραμμ.) κομμένα
- 1 κονκασέ ντοματάκια ψιλοκομένα
- 2 μέτρια...
κρεμύδια κομένα σε ροδέλες
- 1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
- ελαιόλαδο
- 250 γραμμ. κασέρι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το περνάμε λίγο από το τηγάνι να ροδίσει. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια για λίγα λεπτά.
2. Προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας και βράζουμε την σάλτσα για 10 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα κομματάκια κοτόπουλου και το κονιάκ.
3. Αφήνουμε για 20 λεπτά τουλάχιστον το φαγητό να βράσει και αφού έχει σχεδόν ψηθεί ρίχνουμε το φαγητό σε πυρέξ, προσθέτουμε το τυρί κομμένο σε μικρούς κύβους και ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά ακόμα μέχρις ότου λιώσει το τυρί και βράσει ικανοποιητικά το κρέας.
Πηγή: sidagi.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου