Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Τέλος στα εκτός σχεδίου – Που μειώνονται οι συντελεστές δόμησης

Τέλος στα εκτός σχεδίου – Που μειώνονται οι συντελεστές δόμησηςΔεν θα ανακληθεί η παράταση για τη νομιμοποποίηση αυθαιρέτων, αλλά τελειώνει η εκτός σχεδίου δόμηση ενώ μελετάται η μείωση των συντελεστών δόμησης σε επιβαρυμένες περιοχές, δηλώνει ο αναπλ. υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Ι. Τσιρώνης.
 
Τέλος στην εκτός σχεδίου δόμηση και...
ορθό χωροταξικό σχεδιασμό εντός της τετραετίας, φιλοδοξεί να θέσει ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης.


δεν θα ανακαλέσει την παράταση που έδωσε για τη νομιμοποποίηση αυθαιρέτων η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά μελετά, ως αντιστάθμισμα, να μειώσει τους συντελεστές δόμησης σε επιβαρυμένες περιοχές

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», το χωροταξικό μαζί με το Κτηματολόγιο και το Δασολόγιο είναι οι φάκελοι που είναι ανοικτοί από την πρώτη μέρα στο γραφείο του. Τονίζει πως δεν θα ανακαλέσει την παράταση που έδωσε για τη νομιμοποποίηση αυθαιρέτων η προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά μελετά, ως αντιστάθμισμα, να μειώσει τους συντελεστές δόμησης σε επιβαρυμένες περιοχές.

Για την επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική αναφέρει πως δεν πρέπει να ανησυχούν οι εργαζόμενοι, που δουλεύουν στις υπάρχουσες μεταλλευτικές χρήσεις και σημειώνει: «δεν θα κατεβάσουμε κανέναν διακόπτη. Αλλά είναι άλλο πράγμα οι αλόγιστες επεκτάσεις των μεταλλείων». Υπογραμμίζει: «Έχουμε προχωρήσει αρκετά τη νομική επεξεργασία και θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα το πόρισμα. Άλλωστε, εκκρεμοδικεί και μια αίτηση στο ΣτΕ για τη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Δεν θα πάρω μια βιαστική απόφαση, που θα μπορούσε να προσβληθεί».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου