Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή – Ανατριχίλα από την άγρια δολοφονία 34χρονης, κόρης πασίγνωστου εμπόρου, στην Ξάνθη

- Ο πατέρας και ο αδερφός της κατέβηκαν ανυποψίαστοι να σβήσουν τη φωτιά!
- Σοκαρισμένος ακόμη και ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας
- Οι πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι αιτία του θανάτου της
- Προς πάσα κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας
- Της επιτέθηκαν έξω από το πατρικό της σπίτι στην Ξάνθη


Ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα, μια φρικιαστική δολοφονική επίθεση, θύμα της οποίας έπεσε τα ξημερώματα 34χρονη γυναίκα, κόρη γνωστού εμπόρου, έξω από το...
πατρικό της σπίτι στην Ξάνθη, στην οδό 40 Εκκλησιές.

Ακόμη και ο ιατροδικαστής σοκαρίστηκε με όσα αντίκρισε. Αιτία θανάτου ήταν οι σοβαρές πολλαπλές κακώσεις που είχε στο κεφάλι της.

Έγκυρες πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως η νεαρή γυναίκα είχε βιαστεί πριν ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της, την περιλούσουν με βενζίνη που έκλεψαν από μηχανάκι και της βάλουν φωτιά, καίγοντάς την ζωντανή. Στο σώμα της, φέρει εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού, από τη μέση και πάνω.

Τραγική ειρωνεία: τη στιγμή που ένας από τους γείτονες άκουσε τα ουρλιαχτά της 34χρονης και έτρεξε με έναν κουβά νερό για να τη σώσει, κατέβαιναν στο δρόμο ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος.

Ο αδερφός της είχε τη μηχανή του παρκαρισμένη στην πυλωτή και ανησύχησε. Ο γείτονας τους είδε και τους φώναξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας για να τον βοηθήσουν. Αλλά δεν πρόλαβαν... Πατέρας κι αδερφός δεν ήξεραν ότι η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί, ήταν το ίδιο τους το αίμα.



Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το θύμα φέρει δυο τομές στα γεννητικά της όργανα. Τομές που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον ιατροδικαστή δε μπορούσαν να γίνουν με γυμνά χέρια. Ακόμη όμως δε μπορεί να προσδιοριστεί το είδος του αιχμηρού αντικειμένου που χρησιμοποίησε ο δράστης ή οι δράστες.

Η αστυνομία προσπαθεί να ρίξει φως στη δολοφονία της 34χρονης γυναίκας. Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, ενώ η αγριότητα του εγκλήματος κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ίσως πρόκειται για άτομο που ήθελε να την εκδικηθεί.

Το χρονικό...

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει. Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

Κλιμάκιο της αστυνομίας έφτασε στο σημείο για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 34χρονη, κόρη γνωστού επιχειρηματία της Ξάνθης που ασχολείται με την εμπορία στραγαλιών, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στην οδό 40 Εκκλησιές, πάνω από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη για να περάσει με τους γονείς της, τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, την ώρα που επέστρεφε στο πατρικό της, από νυχτερινή διασκέδαση. Με τη φίλη που ήταν μαζί, χωρίστηκαν δύο στενά πάνω από το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου