Δροσερή γεύση με έντονο άρωμα
Υλικά για 2-4 άτομα
6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
6 κουταλιές της σούπας...
νερό
1 1/2 φλιτζάνια βατόμουρο
Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη και το νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας για να αναμειχθούν. Αφήνουμε να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί τελείως, περίπου 3 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο να κρυώσει.
Τοποθετήστε τα βατόμουρα μέσα στο σιρόπι και πολτοποιήστε με ένα πιρούνι. Μετά ρίξτε το μείγμα σε έναν κατασκευαστή παγωτού και δουλέψτε το σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Μεταφέρουμε σε ένα αεροστεγές δοχείο και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Πηγή: sidagi.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου