Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Οι Χαλκούσοι στα Καλάβρυτα

Στ. Χονδρογιωργάκης
Διήμερη εκδρομή θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Χαλκουσίων Αττικής, το Σαββατοκύριακο (7-8 Μαΐου). Οι μετέχοντες θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο στη Ζαρούχλα, αφού προηγουμένως κάνουν μια στάση για καφέ και ούζο στην Ακράτα.

Την Κυριακή, θα επισκεφθούν στα Καλάβρυτα το Μέγα Σπήλαιο, το Σπήλαιο των Λιμνών και το Πλανητέρο για καφέ.
Η επιστροφή θα γίνει μέσω Τριπόλεως με στάση στους πρόποδες του Μαινάλου για φαγητό.
Τιμή συμμετοχής... 100 ευρώ, στην οποία περιλαμβάνονται διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο Σήμαντρον και πρωινό.

Δεντροφύτευση στο Χαλκειός

Την Κυριακή 27 Μαρτίου ο Σύλλογος Χαλκουσίων Αττικής σε συνεργασία με τον τοπικό Μορφωτικό Σύλλογο, πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στην περιοχή Μύλου Χαλκειός.
Ο καλλωπισμός και η αισθητική αναβάθμιση των οικισμών, η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη πρασίνου είναι βασική προτεραιότητα των δύο Συλλόγων όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους.
Μετά τη δεντροφύτευση ακολούθησε πατροπαράδοτο γεύμα με άφθονο ούζο.

Γλέντησαν τις απόκριες

Γλέντησαν μέχρι πρωίας οι Χαλκούσοι στον αποκριάτικο χορό τους, που έγινε σε μουσική ταβέρνα στην Άνω Γλυφάδα. Το λαχείο απέφερε στο Σύλλογο αρκετά χρήματα γι’ αυτό και το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα, μεταξύ των οποίων το Ασφαλιστικό Πρακτορείο του Βασίλη Βαβυλουσάκη. 

Παραβρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του συνοικισμού Χαλκειούς, Μαχάλης Ρακιτζής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου Ιωάννης Τσούτσας, που κατάγεται από τη Λαγκάδα της Χίου.
Ο Σύλλογος Χαλκειουσίων, που συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής, σκοπεύει, σύμφωνα με τον πρόεδρό του Σταμάτη Χονδρογιωργάκη (φωτό), να εορτάσει το γεγονός αυτό, με εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στο προσεχές μέλλον, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που υπάρχουν τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου