Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Σβήνει τα ίχνη του το ροζ κύκλωμα στη Ρόδο – Κατέβηκαν αγγελίες, απενεργοποιήθηκαν κινητά

Σβήνει τα ίχνη του το ροζ κύκλωμα στη Ρόδο – Κατέβηκαν αγγελίες, απενεργοποιήθηκαν κινητά | Newsit.gr Στο μικροσκόπιο των αρχών φέρεται να μπαίνει κύκλωμα πορνείας στη Ρόδο. Ωστόσο το κύκλωμα έχει ήδη προσπαθήσει να σβήσει τα ίχνη του στο διαδίκτυο, ενώ έχει ακυρώσει τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Δημοκρατικής» πλέον γραφείο «εύρεσης εργασίας», που φέρεται να λειτουργούσε στην Κρήτη αλλά και δύο αυτοαπακαλούμενες «φοιτήτριες» που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στη Ρόδο έχουν φροντίσει να «εξαφανιστούν» από το διαδίκτυο.

Η εταιρεία, οι ροζ αγγελίες και η…
εξαφάνιση
Η «Δημοκρατική» είχε αναφερθεί συγκεκριμένα στην 19χρονη Γιολάντα, φοιτήτρια, που διαφήμιζε την παροχή ερωτικών υπηρεσιών στην Ρόδο μέσω του διαδικτύου, τάζοντας στους υποψήφιους πελάτες της ερωτικές υπηρεσίες μέσα από μικρή αγγελία αλλά και από προσωπική της ιστοσελίδα, που παρέχει τη δυνατότητα για περισσότερες πληροφορίες ως και φωτογραφικό υλικό, αν γίνεις μέλος κοινότητας, αλλά και για την 21χρονη Εμμα, που ακολούθησε.

Συγκεκριμένα από τα μέσα του Οκτωβρίου 2017, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, αγγελία εταιρείας, που φέρεται να λειτουργεί στην Κρήτη, και με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας, με την οποία ζητείται προς πρόσκληση «νεαρή κοπέλα ευπαρουσίαστη για αισθησιακό-χαλαρωτικό μασάζ» για παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχεία ή σπίτια στη Ρόδο.

Η εταιρεία φέρεται μάλιστα να είναι μέλος ευρύτερου δικτύου ευρωπαϊκού ιντερνετικού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts, που διαφημίζεται μάλιστα στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία ωστόσο πλέον φρόντισε και έχει απενεργοποιήσει όχι μόνο την ιστοσελίδα της αλλά και έχει σβήσει όλες τις αγγελίες που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αλλά και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε.

Το ίδιο έκανε η αυτοαποκαλούμενη ως 21χρονη φοιτήτρια από τη Ρόδο, γνωστή στο διαδίκτυο ως Έμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου