Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΣΕΠ: Δικαιολογητικά και Ημερομηνίες για 404 θέσεις εργασίας στα Δικαστήρια

ΑΣΕΠ: Δικαιολογητικά και Ημερομηνίες για 404 θέσεις εργασίας στα ΔικαστήριαΠλήρωση με σειρά προτεραιότητας -μέσω ΑΣΕΠ- τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού στα Δικαστήρια. Δείτε την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής καθώς και τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/03-03-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με...
σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη - Παράρτημα ΣΤ΄ (Παρατίθεται παρακάτω ολόκληρη).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 20 Μαρτίου 2017 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 3 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα.
Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π.
Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017
Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510
και η προθεσμία αποστολής τους λήγει με την πάροδο της 10ης Απριλίου 2017, ημέρας Δευτέρας.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΘΕΣΕΩΝ:
Οι Γραμματείς των δικαστηρίων μετέχουν στις συνεδριάσεις των δικαστηρίων και συντάσσουν τα πρακτικά, τις εκθέσεις, τις πράξεις και τα άλλα έγγραφα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για την πιστοποίηση των δικαστικών ενεργειών. Εκδίδουν τα απόγραφα και αντίγραφα, τα πιστοποιητικά και αποσπάσματα, τηρούν και ενημερώνουν τα βιβλία και φυλάσσουν το αρχείο και τα άλλα αντικείμενα των δικαστηρίων ή των εισαγγελιών.
Για όλες τις θέσεις απαιτείται και πρόσθετο προσόν, το οποίο πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις θέσεις.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ
Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου. Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 για τις θέσεις που απαιτείται ως πρόσθετο προσόν.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ
Μόνιμος κάτοικος των δήμων των νομών ή νησιών εφόσον επιθυμεί το διορισμό του σε θέσεις υπηρεσιών του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 και της παρ. 3 του άρθρου 1 του ν. 2527/1997 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στον αντίστοιχο δήμο ή νομό ή νησί και δεσμεύεται να υπηρετήσει σε αυτή τη θέση επί μία τουλάχιστον δεκαετία.

Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου