Αποτρέψτε την οξείδωση και τον αποχρωματισμό της σάρκας
Έχετε καλέσει τους φίλους σας για δείπνο και θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια και να μην τρέχετε την τελευταία στιγμή.
Για αυτό σκεφτήκατε να κόψετε τις πατάτες νωρίτερα, αλλά δεν θέλετε να μαυρίσουν.
Παρακάτω θα δείτε έναν τρόπο για να τις κρατήσετε φρέσκες ακόμη και αφού τις έχετε κόψει!...
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις βάλετε σε ένα μπολ και τις καλύψετε με παγωμένο νερό μέχρι να είστε έτοιμοι να τα μαγειρέψετε. Αυτό θα αποτρέψει την οξείδωση και τον αποχρωματισμό της σάρκας της πατάτας.
Πηγή: neadiatrofis.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου