Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ηλιοφάνεια σήμερα Τρίτη 22/7 στη Χίο

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 22 Ιουλίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά σε ισχυρούς και πιθανόν τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη μέτριοι.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Τρίτη 22/7, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
25 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αττική
Καλό και ζεστό καιρό, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
θΘρμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. βελτίωση το βράδυ. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. στην Ήπειρο η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου