Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αίθριος ο καιρός σήμερα Κυριακή 20/7 στη Χίο

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου 2014. Τις πρώτες πρωινές ώρες βροχές ή καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στις Σποράδες, με σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 22 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο, βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι. 

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Χίο σήμερα Κυριακή 20/7, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αττική
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.


Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου 

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κέλσιου. Στη Δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα 6 μποφόρ
Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά
Ανέμου: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ
Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου