Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Οι Έλληνες την 15η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, το Σάββατο (11/8) και στο γαλανόλευκο πρόγραμμα υπάρχουν συμμετοχές σε τάε κβον ντο και στίβο. Όλο το βάρος «πέφτει» στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο δυο φορές ασημένιος...
Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο σε Αθήνα και Πεκίνο θα προσπαθήσει να τριτώσει τις επιτυχίες του και να ανέβει ξανά στο βάθρο των νικητών στην κατηγορία των +80 κιλών.

Ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Λονδίνο θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στις 11:45 με πρώτο αντίπαλο τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, που ήταν δεύτερος στην Αθήνα στην πιο «χαμηλή» κατηγορία (-80κ.). Αν προκριθεί πιθανότατα θα βρει στα προημιτελικά τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, Νοτιοκορεάτη Ντονγκμίν Τσα. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Στον στίβο τώρα, υπάρχουν τρεις τελικοί με ελληνικό ενδιαφέρον. Στις 11:00 την αρχή θα κάνει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα μετάσχει στα 50χλμ βάδην, έχοντας φέτος 3:55:13. Συνολικά μετέχουν 64 αθλητές και μεταξύ τους μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, αλλά και με μεγάλο απόντα τον Ιταλό Σβάτσερ, που πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε από τη ΔΟΕ ότι έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Στις 19:00 θα πάρει τη σκυτάλη η Δέσποινα Ζαπουνίδου, η οποία θα αγωνιστεί στα 20χλμ. βάδην, με καλύτερο φετινό ατομικό ρεκόρ 1:31:08 και τη συμμετοχή 61 αθλητριών.

Στις 21:20 θα διεξαχθεί ο τελικός του ακοντισμού ανδρών με την συμμετοχή του Σπύρου Λεμπέση, ο οποίος έχει φετινό ατομικό ρεκόρ 83.02μ και στα προκριματικά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού είχε βολή στα 82.40μ.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου