Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δύο χρυσά μετάλλια η Χίος, την πρώτη μέρα των 24ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου που διεξάγονται στη Μυτιλήνη


Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας των 24ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου

Με δύο πρωτιές για το νησί της Χίου, έκλεισε η πρώτη μέρα (Σάββατο 1 Οκτωβρίου) των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου που διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνη και ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση στο αγώνισμα της σφαίρας στην κατηγορία Παγκορασίδων Β', κατέλαβε η Μαρία Καραχάλιου με επίδοση 8.98 μ., αθλήτρια του σωματείου Ολυμπιάδα Χίου.

Η Μαρία Καραχάλιου, είναι κόρη του γυμναστή Χρήστου Καραχάλιου και θεωρείται μεγάλο ταλέντο, αφού είναι μόλις 13 χρονών και αναμένεται να αφήσει εποχή στο αγώνισμά της.

Η Μαρία...

πέρα από τη βοήθεια του πατέρα της Χρήστου Καραχάλιου, ο οποίος ακούραστα προετοιμάζει όλους τους αθλητές του στο στίβο, έχει συνεχώς στο πλευρό της και τη μητέρα της Αντριάννα.

Η Χίος όμως την πρώτη μέρα πέρα από το χρυσό της Μαρίας Καραχάλιου, είχε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, πάλι στο αγώνισμα της Σφαίρας κατηγορία Παίδων, από τον 16χρόνο αθλητή Στυλιανού Πετρή του Παγχιακού ΓΣ, με επίδοση 14.98 μ.

Στη Σφαίρα Παίδων, η Χίος, πέρα από την καλύτερη επίδοση που πέτυχε ο Πετρής, είχε και τις δύο επόμενες καλύτερες επιδόσεις. Συγκεκριμένα, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο επίσης 16χρόνος Νίκος Μαρής αθλητής του ΑΣ Εφήβος Χίου με επίδοση 13.58 μ. ενώ τη τρίτη θέση κατέλαβε ο συνομήλικος τους Συμεών Ζαννίκος, του Φ.Ο. Βροντάδου με επίδοση 13.52 μ.

Την τρίτη στο αγωνίσμα  των 1000 μ. στην κατηγορία Παμπαίδων Α' κατέλαβε ο 14χρόνος αθλητής του Παγχιακού ΓΣ Χρήστος Ιωάννου με επίδοση 3.01.25. 

Τέλος, για τη πρώτη μέρα, άλλες δύο αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη Χίο στους 24ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες σημείωσαν επιτυχία. Πρόκειται για τη 13χρονη Αργυρώ Κουμέντη του Φ.Ο. Βροντάδου και την 12χρονη Χριστίνα Θωμαΐδου του Παγχιακού ΓΣ, που στο αγώνισμα των 60μ. (Παγκορασίδες Β'), σημείωσαν τις επιδόσεις 8.64 και 8.78, αντίστοιχα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και τρίτη θέση στο αγώνισμά τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας των 24ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου