Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Οι "αποκαλύψεις" της Paris Hilton!

H γνωστή κληρονόμος φόρεσε ένα μαύρο διάφανο κολάν. Πατήστε περισσότερα για να δείτε τις “αποκαλύψεις” που έκανε μπροστά στους φωτογράφους!
Μπορεί η Paris Hilton να προκαλεί σε κάθε της κίνηση, ωστόσο, αυτή τη φορά έγινε αθελά της το κέντρο των σχολίων από τα μέσα ενημέρωσης. Ο λόγος για το μαύρο διαφανές κολάν που φορούσε και αποκάλυπτε λίγα παραπάνω απ' όσα έπρεπε....Δείτε τις φωτογραφίες...





Η 29χρονη κληρονόμος βρέθηκε χθες στους εμπορικούς δρόμους του Χόλιγουντ για να κάνει τα ψώνια της, μαζί με την μητέρα της Kathy και την αδελφή της Nicky.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο, η Paris έσκυψε και οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τις “αποκαλύψεις” της. Η ίδια πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται και συνέχισε κανονικά τα ψώνια της παρέα με την οικογένειά της.

Επιστρέφοντας, η διάσημη κληρονόμος θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους φίλους της στην προσωπική της σελίδα, όπου έγραψε το εξής: “Μόλις πήγα για ψώνια με την Nicky Hilton και τη μαμά μου . Λατρέυω να πηγαίνω για ψώνια με την Nicky, γιατί έχει εξαιρετικό γούστο!”.

Πηγή: Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου